transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2007

ING, Aviva, Generali, Interamerican, Allianz - in topul vanzarilor de pensii private

ING, Aviva, Generali, Interamerican, Allianz - in topul vanzarilor de pensii private
 Alte stiri la aceasta categorie

Peste 450.000 de romani din cei 3,5 milioane care trebuie sa opteze pentru un fond de pensii private obligatorii au semnat actele de adeziune în primele doua saptamâni, conform datelor furnizate de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Din cele 17 companii care s-au înscris în lupta pentru pilonul II, patru nu au depus primul raport bilunar, potrivit CSSPP. ING Fond de Pensii a raportat 247.420 adeziuni, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii) - 64.622 adeziuni, Generali Fond de Pensii - 31.003, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii - 28.132, Allianz Tiriac Pensii Private - 26.948, AIG Fond de Pensii- 20.773, BRD Fond de Pensii- 20.130, Omniasig Pensii- 6.574, OTP - 6.160, BT Aegon Fond de Pensii - 2.033, BCR Administrare Fond de Pensii- 1.

955, Bancpost Fond de Pensii- 874 si Prima Pensie Fond de Pensii- 791.

Un numar de 16 din cele 17 fonduri de pensii private obligatorii autorizate pâna acum în România au grad de risc mediu si si-au propus, conform prospectelor schemelor de pensii, sa plaseze între 67,5 la suta si 82 la suta din active în instrumente financiare cu risc redus.

Exceptia o constituie fondul Aripi, administrat de Generali, care are un grad de risc ridicat si îsi propune sa ofere cel mai ridicat randament de pe piata, urmând sa plaseze numai 55 la suta din active în instrumente cu risc scazut, iar 36 la suta în actiuni listate. Perioada initiala de aderare la fondurile de pensii private obligatorii a demarat pe 17 septembrie si va dura patru luni. Pentru anul 2008 este estimat un numar de 2,67 milioane persoane participante în sistem, iar în 2012 - 3,55 milioane persoane.

Valoarea contributiilor va însuma 710 milioane lei în 2008 (0,17 la suta din PIB), 7,9 miliarde lei în perioada 2008-2012 (2,5 miliarde euro), iar valoarea capitalizata a activelor va ajunge în 2020 la 75 miliarde lei (22 miliarde euro), respectiv sapte la suta din PIB. In fondul privat de pensii ales de angajat, angajatorul va transfera doi la suta din salariul brut, în primul an, procentajul urmând sa creasca cu 0,5 la suta pe an, bani care merg acum la fondul public de pensii. În acest moment, contributia la fondul de pensii este de 9,5 la suta.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar