transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-05-2011

ING Asigurari de Viata - profit brut de 11,26 milioane lei in trimestrul I, 2011

ING Asigurari de Viata - profit brut de 11,26 milioane lei in trimestrul I, 2011
 Alte stiri la aceasta categorie
ING Asigurări de Viaţă a obţinut un profit brut de 11,26 milioane lei, în primul trimestru din 2011, în scădere comparativ cu nivelul de 15,8 milioane lei înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2010, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Agerpres.

Acest rezultat este influenţat pe de o parte de proiectele de creştere a beneficiilor şi serviciilor oferite clienţilor realizate în această perioadă, iar pe de altă parte de investiţiile pentru de dezvoltarea canalelor de distribuţie. Valoarea activelor financiare în administrare a ajuns la 2,083 miliarde lei la sfârşitul primului trimestru din 2011, în creştere cu 8,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010.

Volumul primelor brute subscrise de ING Asigurări de Viaţă în primele trei luni ale anului a marcat o evoluţie relativ constantă comparativ cu 135,9 milioane lei în intervalul similar din 2010, situându-se la nivelul de 133,5 milioane lei, variaţia uşoară venind din scăderea numărului de contracte unit-linked cu prima unică vândute în primul trimestru.

În privinţa categoriilor de produse aflate în topul preferinţelor consumatorilor în această perioadă se remarcă o accentuare a apetitului pentru produsele care oferă protecţie şi randamente garantate. Astfel, în totalul poliţelor subscrise de ING în primele trei luni din 2011, asigurările de tip tradiţional deţin o pondere de 64%, în creştere cu 4 procente faţă de T1, 2010.

Un semnal pozitiv este, conform oficialilor companiei, dublarea numărului de persoane care şi-au repus contracte în vigoare în T1 2011 comparativ cu T1 2010, după ce au fost nevoite să renunţe la poliţe din cauza dificultăţilor financiare. În plus, numărul total de contracte reziliate şi răscumpărate în intervalul ianuarie-martie 2011 a scăzut cu 36% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011.

În acelaşi timp, prima brută medie alocată de clienţii care au încheiat în T1 2011 o poliţă de asigurare de viaţă la ING a fost de 1.
539 lei (în creştere cu 6% faţă de intervalul similar din 2010). Valoarea activelor nete aferente celor două fonduri facultative ale ING - ING Activ şi ING Optim - era de 166,27 milioane lei la sfârşitul trimestrului I din 2011, în creştere cu peste 53% faţă de acelaşi interval din 2010. Astfel, la finele lunii martie 2011, ING Asigurări de Viaţă deţinea pe piaţa Pilonului III o cota cumulată, în funcţie de active, de 49,4%. Cele două fonduri din administrarea ING însumau 90.956 de participanţi, în creştere cu peste 24% faţă de primul trimestru al anului 2010.

Randamentul anualizat de la lansare până la 31 martie 2011 a fost de 11,20% pentru ING Activ şi 12,33% pentru ING Optim, în timp ce randamentul mediu anualizat al tuturor fondurilor de pensii facultative din piaţă în acelaşi interval a fost de 9,2%. Contribuţia medie la fondul ING Activ în primele trei luni a fost de 74 de lei, iar la ING Optim de 79 lei.

La sfârşitul primului trimestru din 2011, Fondul de pensii administrat privat ING deţinea active nete de 1,90 miliarde lei, în creştere cu peste 63% faţă de nivelul înregistrat la sfârşitul aceleiaşi perioade din 2010, când valoarea acestora a fost de 1,16 miliarde lei. Astfel, cota de piata a ING Pensii la sfarsitul lunii martie 2011 era de 39% din piaţa pensiilor private obligatorii.

La aceeaşi dată, ING avea peste 1,666 milioane clienţi în Pilonul II, dintre care 96% au plătit cel puţin o contribuţie de la începutul colectării în sistem. În ultimul an, procentul de conturi goale înregistrat de ING a scăzut continuu, de la 5% în martie 2010 la 4% la sfârşitul primului trimestru din 2011.

"Faptul că oamenii sunt din ce în ce mai preocupaţi de viitorul lor financiar, mai atenţi la cum să economisească în prezent, dar şi mai cumpătaţi şi mai preocupaţi de modul în care îşi administrează finanţele, a devenit deja o certitudine. Primul trimestru din 2011 a reconfirmat aceste realităţi prin creşterea cu 6% a primei medii alocate de clienţi, pe de o parte, şi scăderea cu 36% a numărului de contracte reziliate faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe de altă parte. Pensiile facultative se încadrează şi ele în acest tablou, numărul de participanţi care au ales fondurile din Pilonul III administrate de ING crescând cu aproape 25%", a spus Cornelia Coman, director general ING Asigurări de Viaţă.

În condiţiile revenirii economice timide anticipate de analişti pentru 2011, reprezentanţii ING apreciază că oamenii vor opta în continuare pentru produse de asigurare cu garanţii. Cu toate acestea, ING nu se aşteaptă la vânzări semnificative de asigurări de viaţă sau pensii facultative, noteaza Agerpres..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gilbert
Knocked my socks off with knodlewge!
Journey
Posts like this make the intreent such a treasure trove
Malinda
Essays like this are so important to broadening people's hiorozns.
Zaylin
I'm not wrohty to be in the same forum. ROTFL
Kathy
Home run! Great slugging with that anewsr!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar