transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2012

ING doneaza 20.000 de euro catre Fundatia pentru SMURD pentru achizitionarea primului avion sanitar

ING doneaza 20.000 de euro catre Fundatia pentru SMURD pentru achizitionarea primului avion sanitar
 Alte stiri la aceasta categorie
In cadrul colaborarii cu Fundatia pentru SMURD, ING Asigurari de Viata a donat suma de 20.000 de euro pentru sprijinirea achizitionarii primului avion sanitar, destinat Serviciu Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare. Demersul se subscrie initiativelor ING de sustinere a eforturile organizatiilor care se implica activ in salvarea de vieti, si a fost initiat in iunie 2011, atunci cand ING a anuntat ca va dona cate SMURD 2 euro pentru fiecare asigurare suplimentara pentru afectiuni grave incheiata pana la finalul anului.

„Colaborarea ING cu Fundatia pentru SMURD s-a concretizat deja in doua proiecte importante pentru noi, prin prisma impactului pozitiv si pe termen lung pe care il genereaza in comunitate. Sustinerea SMURD prin contributia la achizitionarea primului avion sanitar pentru salvarea de vieti, alaturi de programul de educatie a publicului pentru acordarea primului ajutor "Lectia de prim ajutor" sunt demersuri care ne reprezinta si in care incurajam cat mai multe companii sa se implice”, a declarat Carmen SOARE, Director Marketing ING Asigurari de Viata.

In 2011, Fundatia pentru SMURD a lansat Campania 2% pentru SMURD cu obiectivul declarat de a aduna fonduri in vederea achizitionarii unui avion sanitar destinat interventiilor de urgenta, in cazurile in care elicopterele, implicate in misiunile SMURD, sunt neoperabile. Avantajele exploatarii unui astfel de mijloc de transport, special construit, dotat cu tehnica medicala, operabil in conditii meteo nefavorabile, pe distante mari, s-au vazut deja. In ultimii aproape doi ani, operarea unui astfel de avion inchiriat, exploatat din fondurile Fundatiei pentru SMURD si destinat activitatii de interventie SMURD, a contribuit la salvarea a peste 120 de vieti.

„Ca si anul trecut, cand am lansat Campania, spunem acelasi lucru - achizitionarea unui astfel de aparat de zbor, pe termen lung, este mai buna din punct de vedere economic decat inchirierea sa.
Adunarea fondurilor este, insa, o cursa de durata. Acesta este motivul pentru care si anul acesta ne canalizam eforturile din Campania 2% pentru SMURD in acelasi sens. Multumim tuturor celor care au inteles aceste lucruri, fie ca sunt simpli cetateni sau companii de calibrul ING", a declarat Raed ARAFAT, Presedintele Consiliului Director al Fundatiei pentru SMURD.

Inchirierea aparatului de zbor pe care il opereaza SMURD, de aproape doi ani, cu sprijinul Fundatiei pentru SMURD a dovedit oportunitatea achizitonarii propriului avion. Pe de o parte, fiind un aparat de zbor inchiriat, acesta nu este disponibil in cazul tuturor solicitarilor. Pe de alta parte, avand in vedere costurile orei de zbor, pe termen mediu si lung, exploatarea si mentenanta unui astfel de avion sunt mai eficiente din punct de vedere financiar decat inchirierea sa. Avandu-l in permanenta la dispozitie, numarul interventiilor in care avionul sanitar va fi implicat va creste considerabil si, implicit, numarul vietilor salvate.

Ca si in cele peste 115 misiuni umanitare desfasurate pana in prezent, avionul va fi folosit ori de cate ori situatiile vor impune, cum ar in cazul unor pacienti in stare grava, cu arsuri pe suprafete mari ale corpului, victime ale accidentelor rutiere grave sau persoane aflate in stare medicala grava, ce necesita transferul imediat pentru a beneficia de tratament de specialitate. Avionul va veni in sprijinul misiunilor de interventie de urgenta ale SMURD, in conditii meteo nefavorabile, pe timp de noapte sau atunci cand distanta depaseste resursele de zbor ale elicopterelor SMURD.

Initiata in 2010, atunci cand a fost creata si o divizie dedicata in cadrul departamentului de marketing, strategia de responsabilitate sociala a ING Asigurari de Viata urmareste ca directii prioritare educatia financiara, protectia mediului si accesul la educatie pentru copiii talentati sau defavorizati. Acestora li s-au adaugat anul trecut programele care ofera “Sanse la viata”, prin actiuni de preventie si educatie, dar si de diagnostic si tratament. Concret, pe parcursul anului 2011 au fost dezvoltate noua proiecte de amploare si o serie de proiecte adiacente, printr-o investitie totala de 1,24 milioane RON, aferenta programelor derulate..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Alex
Dan Popovici 15 January, 2012 Care este motivul pnrteu care PSD-ul cheama oamenii in strada? SMURD-ul? Dar SMURD-ul exista in continuare oameni buni, nu s-a desfintat. De ce nu ati chemat oamenii in strada cand s-au promulgat atatea legi anti-cetatean, prin care suntem obligatim noi, cetatenii sa platim multitudinea de taxe aberante, vezi taxa de drum ( dar noi n-avem autostrazi), taxa de inmatriculare auto din 2007 incoace, taxa (accizele) pe cafea, taxa de solidaritate pe locuinte (tip dormitoare comuniste), taxele si accizele din carburanti, taxa locala de salubritate, taxa radio-tv, taxa pe centrala de apartament (avizul ISCIR), taxa pe verificarile instalatie gaz din apartamente, taxa consum necomercial pe kwh, taxa contributie inalta eficienta pe kwh, etc., domnule senator Arcas? Pentru ca din aceste taxe sunteti platit si dumneavoastra, domnule senator, ca bugetar, iar din aceste taxe va luati si dumneavoastra diurna, sau combustibilul pnrteu masina de servicu, deci va convine. Cate din aceste taxe veti desfinta daca din decembrie 2012 veti prelua puterea si vom avea un guvern PSD-PNL? Si asta nu e manipulare politica cu scop electoral? Nu sunteti mai buni decat actualii conducatori si asta pnrteu ca aveti interese comune, bunul trai si prosperitate voastra, a familiilor voastre, a sotiilor voastre, a amantelor voastre, in veacul vecilor.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar