transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2007

ING Fond de Pensii are peste jumatate de milion de adeziuni

ING Fond de Pensii are peste jumatate de milion de adeziuni
 Alte stiri la aceasta categorie

ING Fond de Pensii a atras 501.407 de contracte de aderare in primele trei saptamani de la startul oficial al pensiilor privare in Romania, obiectivul fiind de a atinge o cota de 30% pe piata de profil, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Suntem deja la jumatatea drumului catre obiectivul nostru de a avea un milion de clienti de pensii private. Ne bucura extrem de mult entuziasmul si eficienta de care au dat dovada cei care au venit sa ni se alature si speram sa mentinem acelasi rezultate impresionante pâna la sfârsitul perioadei de aderare", a spus Bram Boon, presedintele Consiliului de Administratie al ING Fond de Pensii.

"In urmatoarea luna de zile, probabil ca 60%-70% dintre clientii de pe piata vor fi semnat deja pentru un fond. Pana acum, vanzarile ne depasesc estimarile initiale. In plus, credem ca si numarul total de participanti la sistem ar putea depasi estimarile initiale, ajungând la aproape 4 milioane de clienti", a adaugat Radu Vasilescu, director general al ING Fond de Pensii.

Pentru a permite prelucrarea unui volum mare de date, sistemul de procesare a contractelor a fost proiectat astfel incât sa permita centralizarea lor in timpul cel mai scurt, toate cererile de aderare fiind inregistrate in maxim 24 de ore.

Reteaua companiei numara 42.

834 de agenti de marketing autorizati, cel mai mare numar de consultanti recrutati de un administrator de pensii private. In plus, pensiile private de la ING sunt disponibile si printr-o retea de 20 de brokeri autorizati si prin birourile ING Bank din intreaga tara.

La nivel global, ING este unul dintre furnizorii importanti de pensii, cu peste 150 de ani de experienta internationala si 75 de milioane de clienti in 50 de tari. Valoarea totala a activelor administrate de ING prin intermediul fondurilor de pensii era de 223 miliarde euro, la sfarsitul lui 2006.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Kaley
That's a mold-bearker. Great thinking!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar