transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2011

ING Groep NV a revenit pe profit in T4, 2010

ING Groep NV a revenit pe profit in T4, 2010
 Alte stiri la aceasta categorie

ING Groep NV, cea mai mare companie olandeză de servicii financiare, a revenit pe profit în trimestrul patru din 2010, deoarece câştigurile mai mari înregistrate de divizia bancară au amortizat deprecierile de active de la divizia de asigurări din SUA, transmite Bloomberg.

În perioada octombrie-decembrie 2010, compania olandeză a înregistrat un profit net de 433 milioane de euro (586 milioane de dolari), faţă de o pierdere de 712 milioane de euro în perioada similară din 2009.

Analiştii estimau un profit mai ridicat, de 537 milioane de euro. Rezultatul obţinut de ING în ultimul trimestru din 2010 include costul înainte de taxe de 975 milioane de euro înregistrat la divizia de asigurări. Excluzând elementele speciale şi vânzarea activelor de producţie, ING a înregistrat în perioada octombrie-decembrie 2010 un profit de 644 milioane de euro, faţă de 664 milioane de euro cât estimau analiştii.

CB Richard Ellis Group (CBRE), cea mai mare companie de brokeraj din lume în domeniul imobiliar, a achiziţionat divizia de investiţii imobiliare a grupului financiar olandez ING Groep NV, pentru aproximativ 940 milioane de dolari. CBRE va cumpăra afacerea de la ING Real Estate Investment Management (REIM), cu active de 44,7 miliarde de euro (60,5 miliarde de dolari).

De asemenea ING a acceptat să vândă şi divizia sa de investiţii din SUA, Clarion Partners şi participaţii de 100 milioane de dolari în fondurile REIM. Vânzările vor aduce grupului olandez un câştig de aproximativ 500 milioane de euro.

ING îşi reduce expunerea la piaţa imobiliară pentru a limita riscurile şi a-şi îmbunătăţi rezultatele financiare.

Tranzacţia urmează să se finalizeze în a doua jumătate a acestui an. După încheierea tranzacţiilor, expunerea ING Bank la sectorul imobiliar va scădea la 2,4 miliarde de euro, de la 3,2 miliarde de euro la sfârşitul trimestrului trei, a anunţat marţi Victorina de Boer, purtător de cuvânt al ING. Aceasta a adăugat că expunerea la operaţiunile de asigurări rămâne neschimbată, la 4,3 miliarde de euro.

ING a primit în 2008 ajutoare de stat în valoare de 10 miliarde de euro şi pentru a obţine aprobarea Comisiei Europene a fost nevoită să cedeze o parte din activităţi şi să separe operaţiunile bancare de cele de asigurări. ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă complexă de servicii financiare.

Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) şi prin extinderea teritorială. În prezent, ING Bank are 35 de sucursale bancare pentru companii şi 180 unităţi pentru persoane fizice.
Material furnizat de Agerpres si citat de SMARTfinancial.ro

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Munish
Hi there, just became aware of your blog tuorhgh Google, and found that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!
Sameer
It was a perfect, goergous day Suzanne! Thank you so much for your calm nature and perfect organizational skills. It was intimate, emotion-filled, and goergous and we will never forget it. All of the vendors were amazing as well thank you againLove, Kristin + Corey
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar