transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2012

ING ofera clientilor asigurari suplimentare de sanatate unice si inovatoare pe piata romaneasca

ING ofera clientilor asigurari suplimentare de sanatate unice si inovatoare pe piata romaneasca
 Alte stiri la aceasta categorie
Noile asigurari suplimentare de la ING ofera protectie in cazul spitalizarii, pe de o parte, si al producerii unor interventii chirurgicale, pe de alta parte. Unic pe piata romaneasca, persoana asigurata primeste inapoi 30% din banii platiti pentru asigurarea suplimentara la fiecare 5 ani consecutivi in care nu a beneficiat de plata vreunui eveniment asigurat. Clientii care incheie o asigurare suplimentara de interventie chirurgicala la ING pot opta si pentru servicii medicale de preventie si tratament in spitalele si policlinicile din Reteaua privata de sanatate Regina Maria sau in clinicile partenere din intreaga tara.

ING Asigurari de Viata extinde gama de beneficii oferite clientilor prin lansarea noilor asigurari suplimentare care pot fi atasate asigurarii de viata, oferind protectie financiara in cazul spitalizarii, respectiv al interventiei chirurgicale. Concret, in situatia spitalizarii sau a interventiei chirurgicale, indiferent daca aceastea au loc intr-un spital de stat sau privat, ING plateste clientului indemnizatia calculata in functie de suma asigurata aleasa, care poate fi folosita, dupa caz, pentru sustinerea financiara a spitalizarii, a tratamentelor, a convalescentei sau pentru a compensa reducerea temporara a venitului in cazul liber profesionistilor.
 
In plus, clientii care incheie noua asigurare suplimentara de interventie chirurgicala de la ING, pot opta si pentru Beneficiul  “Preventie si Tratament”, prin intermediul caruia au acces la servicii medicale in orice clinica din reteaua proprie sau de parteneri a Retelei private de servicii medicale Regina Maria. Concret, atasand asigurarii de viata aceasta asigurare suplimentara, clientii beneficiaza de consultatii de medicina generala si de specialitate ori de cate ori au nevoie, de un set prestabilit de analize anuale, fara recomandarea medicului, de un sistem integrat de urgente, cu linii dedicate pentru copii si adulti, proceduri si investigatii paraclinice la recomandarea medicului, precum si de obtinerea unor reduceri pentru servicii stomatologice, investigatii si produse medicale.

Studii recente arata faptul ca, in Romania, sanatatea implica o serie de costuri  chiar si pentru persoanele care contribuie la sistemul de asigurari sociale, circa jumatate dintre respondenti declarand ca au fost nevoiti să cheltuie in jur de 850 de lei in perioada spitalizarii. Persoanele care nu platesc contributii la asigurarile sociale de sanatate, trebuie sa suporte costuri zilnice care pornesc de la 100 lei si ajung chiar si la 1.
000 lei, pentru spitalizarea in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Pe de alta parte, in spitalele private tariful pentru o zi de spitalizare incepe de la 300 lei, in timp ce costul unei interventii chirurgicale simple poate urca si pana la 7.000 de lei.

“Pornind de la aceste realitati, noile asigurari suplimentare din portofoliul ING ofera clientilor protectie financiara pentru situatiile in care se confrunta cu probleme medicale, asigurand suport financiar sporit in situatiile critice, precum interventiile chirurgicale grave, spitalizarea copiilor sau spitalizarea intr-o sectie de anestezie si terapie intensiva. In plus, incurajam si sustinem preventia, fiind prima companie de asigurari de pe piata romaneasca ce a decis sa returneze clientilor o parte din prima platita atunci cand nu se produc evenimentele asigurate, facilitand totodata accesul la serviciile medicale de inalta calitate in clinicile retelei private Regina Maria”, a declarat Carmen Soare, Director Marketing ING Asigurari de Viata.

Noile produse de la ING Asigurari de Viata aduc o serie de elemente inovatoare pentru piata romaneasca.

Astfel, in cazul spitalizarii unui co-asigurat copil cu varsta de pana la 14 ani, indemnizatia platita de ING se dubleaza astfel incat sa acopere si cheltuielile pe care trebuie sa le suporte parintele, asa cum sunt, de exemplu, costurile cu internarea parintelui impreuna cu copilul sau cheltuielile de calatorie, daca spitalul este in alt oras. In plus, indiferent de varsta pacientului, daca este necesara internarea in sectia de anestezie si terapie intensiva, suma corespunzatoare zilelor de spitalizare se dubleaza.

O alta caracteristica oferita in premiera pe piata romaneasca de un produs de acest fel este aceea ca, in cazul anumitor interventii chirurgicale acoperite, jumatate din indemnizatia de asigurare se plateste beneficiarului in avans, pe baza documentelor ce atesta programarea operatiei. Acesti bani pot fi folositi pentru acoperirea cheltuielilor cu investigatiile preliminare interventiei chirurgicale, iar restul de 50% se achita dupa realizarea operatiei.

Nu in ultimul rand, atat in cazul asigurarii suplimentare pentru spitalizare cat si a asigurarii suplimentare pentru interventie chirurgicala, ING incurajeaza si recompenseaza preventia, prin intermediul indemnizatiei de asigurare denumita “Beneficiu pentru sanatatea ta”. Concret, daca pe parcursul a cinci ani consecutivi nu se produce niciunul dintre evenimentele asigurate, ING ramburseaza clientului o treime din valoarea primelor platite pentru asigurarea suplimentara pana la acea data.

"Suntem bucurosi de acest parteneriat, deoarece impreuna cu ING vom putea atrage atentia asupra importantei preventiei si investigatiilor efectuate corect si la timp. Suntem aici pentru toti cei preocupati de sanatatea si siguranta lor, cu servicii medicale de calitate, oricand au nevoie si indiferent de complexitatea cazului lor"  declara dr. Rubin Munteanu, Director Medical al Spitalului Euroclinic.

Noile asigurari suplimentare pot fi atasate incepand cu data de 16 mai a.c. de catre orice client care incheie un contract nou cu plata esalonata in lei la ING, urmand ca pentru contractele existente aceste asigurari sa poata fi atasate (la aniversarea politei) incepand cu jumatatea lunii iulie 2012..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Claudia
This is not the first time I hear from ING, I've never considered it bcaeuse of security. How can you convince me that these guys won't rob me after I give them access to my current bank account? You now have my email address, forward me that link to together with whatever else helps convincing me of this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar