transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-11-2010

ING Selectis - o noua editie a asigurarii de viata unit-linked cu prima unica - noiembrie 2010

ING Selectis - o noua editie a asigurarii de viata unit-linked cu prima unica - noiembrie 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
ING Asigurari de Viata lanseaza o noua asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica, in euro, si 100% protectia capitalului net investit. In plus, acesta permite clientilor accesul la potentialul de crestere oferit de un portofoliu de 20 de actiuni emise de companii reprezentative la nivel mondial, lideri de piata pe sectoarele de activitate in care activeaza, si vine sa completeze gama ING Selectis (in cadrul careia un prim produs a fost disponibil in luna mai 2010).

Noua editie ING Selectis este disponibila exclusiv in intervalul 2–26 noiembrie 2010, iar durata produsului este de sase ani. Prima de asigurare se plateste o singura data, la inceputul contractului, si este de minimum 2000 de euro, fara a exista un plafon maxim.

„Produsul pe care il lansam astazi raspunde interesului manifestat de consumatori pentru simplitate, transparenta si siguranta sporita. ING Selectis se adreseaza acelei categorii de consumatori care dispune de resurse financiare pentru investitii si isi doreste sa beneficieze de potentialul de castig oferit de instrumente financiare complexe dar si de protectia investitiei nete in cazul unor evolutii negative ale pietelor financiare”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, director general ING Asigurari de Viata.

Protectia capitalului la maturitatea contractului este asigurata prin alocarea capitalului initial net intr-un portofoliu de instrumente cu venit fix, alcatuit din depozite si obligatiuni de stat belgiene. Potentialul de castig este dat de perspectiva de crestere a unui portofoliu diversificat de actiuni, emise de companii mature si stabile financiar din Europa de Vest, Japonia si Statele Unite ale Americii (Bayer, France Telecom, Royal Dutch Shell, Altria Group etc).

Pentru diminuarea riscului si imbunatatirea randamentelor pe termen lung, ING a optat pentru o diversificare tridimensionala a portofoliului: geografica, dupa sector de activitate (sanatate, energie, comunicaţii, industrie etc.) si valutara.
Investitia se realizeaza prin intermediul fondului de investitii - ING (L) Selectis Click Performers 7 – administrat de ING Investment Management, o companie internationala cu peste 165 de ani experienţa in domeniul administrarii activelor.

„Inovatoare in cazul acestui produs este pastrarea performantei pozitive obtinute la finalul fiecarui an contractual, astfel incat, indiferent de performantele din anii urmatori, randamentul pozitiv deja obtinut intr-un an se va regasi in castigul final al clientului”, a subliniat Cornelia Aurelia Coman. „Important este ca performanta anuala retinuta pentru client nu este niciodata negativa, minusul fiind asumat de administrator. Am dezvoltat aceasta caracteristica pentru a ne asigura ca valoarea caştigului obţinut de fond este valorificata de catre clientii nostri.”

Fiind vorba despre o asigurare de viata, ING Selectis ofera, in acelasi timp, o componenta de protectie financiara, prin intermediul sumei asigurate in caz de deces din accident. In aceasta situatie, beneficiarii primesc atat suma asigurata (stabilita la nivelul de 3.000 de euro, indiferent de valoarea primei), constanta si garantata pe tot parcursul contractului, cat si valoarea contului.

Costul componentei de protectie este fix, indiferent de valoarea primei de asigurare, de varsta sau sexul persoanei asigurate si se cunoaste de la inceputul contractului (27 de euro pentru toata durata politei). Nu exista evaluare medicala, produsul fiind disponibil si pentru persoanele cu probleme de sanatate.

Castigul obtinut din investitii nu este impozitat, acesta reprezentand un alt beneficiu al ING Selectis.

„Pentru un investitor pe cont propriu, accesul la un portofoliu de acest fel ar presupune cunostinte financiare avansate si costuri ridicate de tranzacţionare. Asigurarea de viata cu protectia capitalului investit reprezinta o alternativa facila de a realiza investitii complexe, beneficiind de conditii de siguranta, costuri optime si management investitional profesionist. De aceea, ne asteptam ca si acest nou produs din gama Selectis sa fie bine primit de consumatorii nostri”, a incheiat Cornelia Aurelia Coman..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Maetjane
Ahoj Marek, rad by som napisal, ale prnzaim sa bolo by to velmi zaujate, nakolko moj postoj k ukrajincom je uz znacne radikalizovany. Myslim, ze bude lepsie ak to napise clovek, ktory sa s faktami letmo stretne a nema na ociach neustalu ukrajinsku propagandu. Tych studii je viac, kazdopadne zda sa minimalne podla DNA, a tiez podla histor. zdrojov ze biely chorvati boli sarmatsky narod ktory sa slovanizoval. Skus pohladat su o tom studie, zial vsetko v anglictine. Tu ako keby sa to ani nedostalo, niektore officialne organizacie rusinov siria nepravdy a potom si ja doma od mamy vypocujem ze sme vlastne ukrajinci na slovensku
Elmas
Glad I've fainlly found something I agree with!
Dedy
I was so pleased to see elder and not seionr here. Just as we need to take back the term citizen and discard consumer identity, we need to reclaim elder , a status that has dignity and solid presence, and discard the 1938 invention, seionr citizen that has no presence at all, regardless of the intention of the individual who coined it. I hope this wonderful initiative will rename itself Canadian Elder CoHousing. A few friends and I have wondered about this possibility of living communally again (which had its aggravating moments, or sometimes short respite moments from nearly constant aggravation). How exciting to read about what all of you involved in this this initiative are up to in the Times Colonist today.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar