transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2008

Interamerican Fond de Pensii si Bancpost Fond de Pensii - intentie de fuzionare

Interamerican Fond de Pensii si Bancpost Fond de Pensii - intentie de fuzionare
 Alte stiri la aceasta categorie
Interamerican, parte a Grupului Eureko BV, si Bancpost SA, membra a grupului Eurobank EFG, au anuntat ca au hotarat, de comun acord, sa-si uneasca fortele in domeniul pensiilor administrate privat din Romania - Pilonul II. In baza acestui acord, incheiat intre cele doua entitati juridice, Interamerican Fonduri de Pensii Administrate Privat va fuziona cu Bancpost Fond de Pensii Administrat Privat in conformitate cu prevederile Normei nr. 14/ 2008 a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private din Romania (CSSPP). Fuziunea celor doua fonduri de pensii este conditionata de primirea aprobarilor legale.

Interamerican si Bancpost considera ca prin consolidarea pietei romanesti a pensiilor administrate privat (Pilonul II), atat participantii la fondurile de pensii din Romania, cat si piata in ansamblul ei, vor avea de castigat. Cele doua grupuri, Eureko si Eurobank EFG, colaboreaza deja cu succes in domeniul distribuirii fondurilor mutuale in alte tari, precum Grecia si Bulgaria.

De asemenea, Interamerican si Bancpost Romania au agreat ca Bancpost va functiona ca agent de marketing al fondurilor astfel fuzionate, punandu-si serviciile la dispozitia contribuabililor din Romania, iar Interamerican Pensii Private va deveni administrator al conturilor acestora. Astfel, participantii acestui fond de pensii vor beneficia de experienta Grupului Eureko BV, in prezent lider in domeniul administrarii fondurilor de pensii in Olanda.

Fuziunea celor doua fonduri de pensii va duce la crearea unui fond de pensii mai mare si mai puternic pe piata din Romania, iar participantii acestui fond de pensii, care prin fuziune va avea active totale semnificativ mai mari, vor putea beneficia de o administrare mai eficienta a fondurilor, de avantajele considerabile ce decurg din sinergia costurilor, precum si de o accesibilitate mai mare la nivel national, datorita retelelor de distributie ale celor doua companii.


In plus, participantii la fondul de pensii Bancpost Pensii Private transferati la fondul de pensii Interamerican vor beneficia de 0% taxe de administrare, pana la 31 decembrie 2009.

Activele fondului de pensii rezultat in urma fuziunii vor fi administrate de catre administratorul fondului de pensii al Interamerican Romania, Interamerican Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mah
Oribil fumlil ala, oribil.Cum ii aia “urasc ski-ul”? Recunosc ca pe mine ma plictiseste fotbalul, dar chiar sa il urasc.. O urasc pe Rihanna totusi.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar