transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-10-2007

Interamerican Pensii - peste 100.000 de acte de aderare semnate

Interamerican Pensii - peste 100.000 de acte de aderare semnate
 Alte stiri la aceasta categorie

Interamerican - Societate de Administrare a Unui Fond de Pensii Privat SA a semnat in primele 5 saptamani de campanie mai mult de 100.000 de acte de aderare pentru fondul de Pensii administrat privat. Oficial, dupa primele 2 raportari cu 72.000 de acte de aderare, Interamerican Pensii se afla in primii 5 administratori de pensii private, se relateaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

In prezent, Interamerican Pensii are un capital social de 18.966.000 Euro, al doilea din randul administratorilor de pensii, 14.068 de agenti de marketing autorizati si peste 40 de angajati permanenti, la care se adauga si colaborari solide cu parteneri de distributie externi.

In acelasi timp, in cadrul Interamerican Pensii au avut loc schimbari in top management, prin numirea in functia de CEO Interamerican Pensii a lui Besim Jawad si in functia de Vice-CEO Interamerican Pensii a Sinzianei Maioreanu. Frans van der Ent, numit la 1 mai Country Manager al Grupului Eureko in Romania, ramane membru al Consiliului de Administratie al Interamerican Pensii."Primele 100.000 de adeziuni ne confirma un start foarte bun la care ne asteptam, datorat in principal unei campanii de recrutare de succes. Am castigat increderea a peste 100.000 de oameni, am facut primele plati catre partenerii nostri interni si externi de distributie, am marit considerabil capitalul social al companiei, dovezi clare care ne pozitioneaza ca un partener solid si de incredere", a declarat Frans van der Ent, Country Manager Eureko in Romania.

Interamerican Pensii beneficiaza de experienta internationala a concernului Eureko in administrarea pensiilor private si a investitiilor atat pe pietele dezvoltate, cat si pe cele emergente. De altfel, Eureko este numarul 1 in administrarea pensiilor private in Olanda si se afla in top 3 pe piata pensiilor private din Polonia.

Pe plan local, Interamerican Romania detine premiul pentru cele mai bune performante în managementul fondurilor de investitii în România in 2004 si 2006. Interamerican Pensii nu percepe taxa de administrare a activelor in 2008 si 2009. Interamerican Pensii si-a anuntat intentia sa obtina 10% - 15% din piata pensiilor private obligatorii, tinand cont de estimarile initiale ale pietei.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Janesa
I rceokn you are quite dead on with that.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar