transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2007

Interamerican Pensii isi majoreaza capitalul social la 18.966.000 euro

Interamerican Pensii isi majoreaza capitalul social la 18.966.000 euro
 Alte stiri la aceasta categorie

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a aprobat in luna august 2007 majorarea capitalului social al companiei Interamerican - Societate de Administrare a Unui Fond de Pensii Privat. Astfel, in urma acestei hotarari, s-a aprobat marirea capitalului social al acesteia prin emiterea de noi actiuni, cu suma de 13.166.000 Euro, echivalentul sumei de 43.711.120 RON.

Noua valoare a capitalului social este de 18.966.000 Euro, reprezentand echivalentul sumei de 62.967.120 RON, valoare atinsa prin aportul in numerar al actionarului Eureko BV, de la valoarea initiala de 5.800.000 Euro.

"Decizia de a majora capitalul social al Interamerican Pensii cu 13.166.000 Euro arata foarte clar soliditatea financiara a actionarului principal al companiei, Eureko BV si disponibilitatea acestuia de a ne sustine financiar. Aceasta investitie se va reflecta in primul rand in consolidarea relatiei cu partenerii interni si externi de distributie", a declarat Frans van der Ent, CEO Interamerican Romania.

 

Interamerican Pensii doreste sa obtina 10% - 15% din piata pensiilor private. Strategia de investitii este conceputa pe termen lung, iar activele vor fi diversificate in mod corespunzator, "astfel incat sa se evite dependenta excesiva de un anumit activ sau emitent". Gradul de risc al fondului este definit ca mediu, taxa de administrare a activelor pentru 2008 si 2009 fiind de 0%.

Interamerican este membră a concernului european Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 10 tari europene. Eureko, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor, a inregistrat o cifra de afaceri in 2006 de peste 14 miliarde Euro. Actionarul majoritar al Eureko este Rabobank, banca al carei rating este AAA.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar