transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2011

KD Life Asigurari transfera portofoliul de asigurari catre KD Zivljenje d.d.

KD Life Asigurari transfera portofoliul de asigurari catre KD Zivljenje d.d.
 Alte stiri la aceasta categorie

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a aprobat transferul portofoliului de asigurări de viată al societătii KD Life Asigurări S.A. către societatea KD Zivljenje d.d.

Au fost transferate toate contractele de asigurare în vigoare existente în portofoliul societătii KD Life Asigurări, respectiv un număr de 742 contracte, încadrate în clasele de asigurări de viată traditionale si asigurări de viată legate de fonduri de investitii (clasele 1 si 3, asa cum acestea sunt definite de legislatia în vigoare).

KD Zivljenje d.d. este o societate de asigurare autorizată în Slovenia si desfăsoară activitate pe teritoriul României în baza principiului european al liberei circulatii a serviciilor.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor subliniază faptul că transferul de portofoliu nu afectează interesele asiguratilor, întrucât clauzele contractelor de asigurare preluate nu au fost modificate.

Odată cu aprobarea transferului de portofoliu, Consiliul CSA a decis si revocarea administratorului special desemnat la KD Life Asigurări, precum si retragerea autorizatiei de functionare a acestei societăti.

Decizia nr.1.035/2010 privind aprobarea transferului de portofoliu de asigurări de viată de la Societatea KD Life Asigurări - S.A. către Societatea KD Zivljenje d.d., revocarea administratorului special desemnat si retragerea autorizatiei de functionare a Societătii KD Life Asigurări - S.A.

a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr.10/05.01.2011.

CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurărilor este singura autoritate împuternicită prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentială si control a activitătii de asigurare în România, precum si cu atributii de emitere a normelor de aplicare a legii.

Potrivit legii, scopul întregii activităti a CSA este apărarea drepturilor asiguratilor si promovarea stabilitătii activitătii de asigurare în România.

CSA este membru cu drepturi depline al EIOPA - Autoritatea Europeană de Asigurări si Pensii Ocupationale (care a substituit CEIOPS de la 1 ianuarie 2011), EIOPC – Comitetul European pentru Asigurări si Pensii Ocupationale si IAIS - Asociatia Internatională a Supraveghetorilor în Asigurări, reprezentând astfel România din perspectiva aportului tehnic de specialitate la elaborarea si amendarea reglementărilor europene specifice domeniului asigurărilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
mihaela moldoveanu
unde aveti adresa sau un numar de tef.ca trebuie sami platesc si nu stiu unde
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar