transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-05-2014

La 1 an de la intrarea pe segmentul de asigurari de sanatate, Groupama asigura deja peste 30.000 de persoane

La 1 an de la intrarea pe segmentul de asigurari de sanatate, Groupama asigura deja peste 30.000 de persoane
 Alte stiri la aceasta categorie

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pietei de profil din România, avea la sfârsitul lunii aprilie 2014, la 1 an de la intrarea pe piata de asigurări de sănătate, un portofoliu de peste 30.000 de asigurati, companii, IMM-uri si persoane fizice. Compania a accesat acest segment prin Asigurarea Medicală Integrală, un produs inovator, oferit în parteneriat cu Reteaua privată de sănătate Regina Maria. Printre cele mai mari companii ai căror angajati beneficiază deja de Asigurarea Medicală Integrală se numără Auchan, Orange, FrieslandCampina si Dacia-Renault Group.

“Ne-am angajat să le oferim românilor continuitate atunci când situatiile neprevăzute apar precum si servicii oneste si simple. Am respectat acest angajament si pe linia asigurărilor de sănătate, o piată foarte mare în România în termeni de nevoi, si o linie de business importantă pentru noi, printr-un produs adaptat cerintelor clientilor nostri. Asigurarea Medicală Integrală acoperă toate nevoile care vizează sănătatea respectiv prevenire, diagnostic si tratament, toate trei extrem de necesare si în acelasi timp interdependente. Experienta solidă a grupului, lider de piată în Franta pe piata asigurărilor medicale si startul promitător al produsului oferit în parteneriat cu Reteaua privată de sănătate Regina Maria ne oferă premisele necesare pentru a continua consolidarea prezentei pe acest segment”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Desi a intrat recent pe segmentul asigurărilor de sănătate în România, debutul companiei pe această piată a avut loc printr-o inovatie.

Asigurarea Medicală Integrală este un produs gradual, structurat în 3 pachete de servicii, optimizate în functie de profilul clientilor (sanatate.groupama.ro). Produsul combină avantajele unui abonament medical cu cele ale unui produs de asigurare medicală.

Groupama beneficiază de o expertiză internatională solidă, compania este lider de piată în Franta pe segmentul de asigurări de sănătate, cu 3.7 milioane persoane asigurate si prime brute subscrise în valoare de 1.9 miliarde de euro în 2013.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii financiare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global.

De la data înfiintării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piata din Franta, extinzându-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar