transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2012

MediHelp Healthcare Plan, un nou plan de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala

MediHelp Healthcare Plan, un nou plan de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala
 Alte stiri la aceasta categorie
În 2012, 20% dintre români plănuiesc să lucreaze în străinătate, 8% vor să călătorească, iar 1% intentionează să plece la studii în afara graniţelor României, conform unui studiu CURS. Astfel, după 11 ani de analiză constantă a pieţei şi comportamentului consumatorilor, MediHelp, cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, a identificat tendinţa românilor de a lucra, locui şi studia în străinătate şi lansează cel mai nou program de asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan.

Conform unui sondaj CURS comandat de NewsIn, unul din cinci români intenţionează să lucreze în străinătate în 2012. Acelaşi sondaj arată că 8% din populaţia ţării vrea să călătorească în alte ţări, în timp ce mai mult de 1% aleg o ţară străină pentru continuarea studiilor.

În plus, conform UNESCO Higher Education Statistics, numărul românilor care studiază în străinătate a crescut în ultimii 10 ani cu 52% şi continuă pe un trend ascendent. Românii preferă ţari precum Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie sau Spania pentru studiu, în timp ce Germania, Spania, Marea Britanie şi Ţările Nordice sunt cele mai uzuale destinaţii pentru cei care îşi caută un loc de muncă în afara ţării.

Luând în considerare aceste fapte, MediHelp International a creat un nou plan de asigurare privată de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan. Noul plan are caracteristici unice, care se potrivesc întocmai dorinţelor şi nevoilor de protecţie şi servicii medicale de primă clasă, atât în ţara de rezidenţă, cât şi în orice altă ţară din Europa.

“Duăa ce am cercetat trendurile pieţei, am observat că din ce in ce mai mulţi români aleg să meargă în străinătate, fie că o fac pentru afaceri, pentru studii sau doar de plăcere.
Am vrut astfel să putem îndeplini nevoile clienţilor noştri de a avea acces la servicii medicale în spitale sau clinici private, oriunde s-ar afla în Europa şi am dezvoltat MediHelp Healthcare Plan, un plan de asigurare privată de sănătate, care să acopere nevoile medicale ale clienţilor noştri şi să le ofere o şedere fără griji în orice ţară europeană”, a declarat Zahal Levy, Preşedintele MediHelp International.

MediHelp Healthcare Plan oferă acces la servicii medicale de primă clasă şi asistenţă pentru clienţi în orice ţară europeană., offerind acces la îngrijire medicală în spitale şi clinici private. În plus, MediHelp Healthcare Plan poate fi personalizat astfel încât să îndeplinească nevoile şi dorinţele clienţilor de toate vârstele.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est şi este prezent pe piaţa din România începand cu 1999. MediHelp International este manager de distribuţie al BUPA International în Ungaria, Romania si Bulgaria. În parteneriat cu BUPA International, MediHelp îmbină cu succes Asistenţa Medicală cu Asigurarea Internaţională de sănătate, pentru beneficiul clienţilor..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Brenda
Love the arts in Paris and Moscow subway. London is too tired, bgniegg for renewal. Taipei is most civilized. Love the quiet cars in Tokyo metro. Hong Kong---I avoid at all expense because I'm never in hurry! Pole dancers alert! LOL
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar