transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2007

MKB Romexterra Bank - administrator de pensii private obligatorii

MKB Romexterra Bank - administrator de pensii private obligatorii
 Alte stiri la aceasta categorie

In cadrul strategiei grupului BayernLB - MKB pentru Romania, MKB Romexterra Bank si-a exprimat intentia de a demara proiectul referitor la administrarea unui fond de pensii private de la inceputul anului 2007, dezvoltarea unei companii de administrare a unui fond de pensii private reprezentand unul dintre obiectivele bancii, cuprins in planul de dezvoltare aferent anului in curs.

MKB Romexterra Fond de Pensii a fost autorizata de CSSPP in data de 14 septembrie 2007, fondul activand pe pilonul II - fond de pensii obligatorii.

"O echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul pensiilor, au dezvoltat un plan de afaceri pentru perioada 2007 - 2016, estimand o investitie de 13.6 milioane Euro, pe primii 5 ani. Asa cum am fost informati, planul de afaceri prezentat comisiei de reglementare s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune. Activitatea de aderare la fond a demarat in bune conditii si suntem multumiti, in ceea ce ne priveste, de startul luat in aceasta competitiei extrem de stransa. In acelasi timp suntem si putin ingrijorati de unele semne de competitie neloiala pe piata", a declarat Enache Jiru, presedinte executiv.

 

La aceasta data, actionarul majoritar al bancii, MKB Bank, detine locul trei pe piata fondurilor de administrare a pensiilor din Ungaria, cu o cota de 13 % si activeaza pe aceasta piata din anul 1995. In domeniul administrarii fondurilor de pensii, MKB Romexterra Bank isi propune sa atinga pe termen lung, o cota de piata de 5%.

Grupul financiar bancar german Bayerische Landesbank, prin investitorul strategic MKB Bank, este detinatorul unei participatii de 75,94% din actiunile bancii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar