transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2014

Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte, campanie cu 500.000 de brosuri informative

Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte, campanie cu 500.000 de brosuri informative
 Alte stiri la aceasta categorie

Luna octombrie este asociată, la nivel mondial, cu lupta împotriva catastrofelor naturale, înca din decembrie 1989, când Adunarea Generală a Natiunilor Unite desemna, oficial, data de 13 octombrie drept Ziua Internatională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale.

Campania natională de informare „Octombrie - Luna Asigurărilor de Locuinte”, sustinută de  ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiară, este organizată, în parteneriat, de UNSAR – Uniunea Natională a Societătilor de Asigurare si Reasigurare din România, PAID - Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor, UNSICAR - Uniunea Natională a Societătilor de Intermediere si Consultantă în Asigurări din România si APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurărilor.

Campania vizează cresterea gradului de constientizare a românilor cu privire la pericolele la care este expusă locuinta lor, precum si informarea acestora despre formele de protectie financiară pe care le oferă încheierea unei asigurării obligatorii sau facultative. Astfel, în cadrul campaniei, 500.000 de brosuri informative dedicate vor fi distribuite în toată tara. Acestea vor fi distribuite si împreună cu Ziarul Financiar si Business Magazin, în două editii pe parcursul lunii octombrie. Distributia materialelor va fi dublată de o amplă campanie de comunicare în mediul online si pe retelele de socializare.

„Luna Asigurărilor de Locuinte” beneficiază de sprijinul unor importante companii de asigurare si de brokeraj care activează pe piata din România. Astfel, ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurări, GOTHAER Asigurări Reasigurări, OMNIASIG VIG, GENERALI România, GRAWE România, ALLIANZ-tIRIAC Asigurări, CREDIT Europe Asigurări, GrECo JLT România, CARPATICA Asig, LIG Insurance si OTTO Broker sustin campania în calitate de Parteneri.Mesajele acesteia sunt transmise către publicul larg cu sprijinul Partenerilor Media RFI România, Wall-Street.ro, 9am.ro, Q Magazine, ZiuaVeche.ro, Stirilepescurt.ro si asigurarealocuintelor.ro.

De asemenea, distributia brosurilor este realizată si cu sprijinul Partenerilor PRESTIGE Broker si CAMPION Broker.

Detalii despre proiect puteti găsi pe www.asigurarealocuintelor.ro.

Pentru actiunile desfăsurate în anul precedent, "Luna Asigurărilor de Locuinte" a fost desemnată cea mai bună campanie de educatie în asigurări din 2013, în cadrul celei de-a treia editii a Conferintei Asigurătorilor din România, organizată anual de UNSAR.
 

Remi VRIGNAUD, Presedinte, UNSAR: “Luna Asigurărilor de Locuinte a fost desemnată cea mai bună campanie de educatie în asigurări din 2013 si ne bucurăm că UNSAR a putut să sustină acest demers încă de la prima sa editie. stim, însă, că problema educării si informării în materie de asigurări este una care nu poate fi solutionată decât prin eforturi sustinute pe termen lung. Acesta este motivul pentru care UNSAR este din nou alături de toti cei care sustin popularizarea conceptului de asigurare a locuintei (fie ea obligatorie sau facultativă) în România. Daunele produse de inundatiile din ultimele luni constituie dovezi recente ale expunerii pe care tara noastră o are la riscuri care afectează locuintele românilor, indicând totodată necesitatea de a creste gradul de cuprindere în asigurare pe acest segment.”

Nicoleta RADU – NEACsU, Director General, PAID: „Apreciem initiativa de a dedica luna octombrie promovării asigurărilor de locuintă si ne alăturăm si de această dată acestui demers, convinsi fiind că si prin intermediul campaniei putem ajunge cu informatii esentiale despre asigurarea obligatorie a locuintelor la cetătenii care trebuie să constientizeze atât obligatiile, dar mai ales drepturile pe care le-ar putea avea încheind acest tip de contract de asigurare. Subliniez că, dincolo de obligatia legală pe care o avem de a achizitiona acest tip de asigurare, ar trebui să avem cu totii întelepciunea de a realiza că oricare dintre noi ar putea să se afle într-o situatie limită si, de asemenea, că avem datoria civică de a încheia o asigurare obligatorie pentru a ne proteja în fata unui eveniment natural major.”

Bogdan ANDRIESCU, Presedinte, UNSICAR: „UNSICAR consideră că cel mai important activ al industriei de asigurări este clientul, iar acesta caută, astăzi, solutii de protectie simple si accesibile. Campaniile de promovare a produselor de asigurare sunt, prin urmare, mai mult decât necesare pentru a creste nivelul de încredere al consumatorilor în sistemul de asigurări. Aceste demersuri sunt cu atât mai importante atunci când vorbim despre locuinte si despre nevoile fundamentale de protectie ale clientilor nostri. “Octombrie - Luna Asigurărilor de Locuinte” reprezintă, din acest punct de vedere, un instrument de sustinere a actiunilor dirijate pentru captarea încrederii în piata de asigurări si pentru mentinerea unei comunicări permanente cu consumatorii.”

Alexandru CIUNCAN, Secretar General, APPA: "Conceptul “Octombrie - Luna Asigurărilor de Locuinte” a demarat anul trecut si încă de la început a beneficiat de sustinerea autoritătilor si a principalelor companii de asigurari din România. Cu totii avem un obiectiv comun: să contribuim prin toate mijloacele la cresterea gradului de informare în asigurări în România. Avem încredere că acest demers va continua si în anii ce vor urma si va avea un cuvânt important de spus în promovarea conceptului de asigurare în România”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Boss
Sure glad Cheoah enjoyed the belly rubs from our dad (we trniead him well)(hehe)!!!!! We also slept very well last night!!!Licks & Nibbles,Kody & Nia
Muhammad
You are sick as well! Let's both get on the mend fast! You've got so much going on, I really look fawrord to your next batch of photos.. especially of that cake!! I can almost smell it now! xx Smidge
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar