transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-04-2016

Orange Romania si Groupama Asigurari - parteneriat pentru servicii complementare de monitorizare si asigurare a locuintei

Orange Romania si Groupama Asigurari - parteneriat pentru servicii complementare de monitorizare si asigurare a locuintei
 Alte stiri la aceasta categorie

Groupama Asigurări si Orange România anuntă un parteneriat pentru a le oferi clientilor o solutie inovatoare pentru monitorizarea si asigurarea locuintei. Astfel, persoanele care doresc să tină sub control riscurile la care este expusă locuinta lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată si controlată de la distantă, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri.

În urma  acestui parteneriat strategic, clientii care vor opta pentru solutia completă oferită de Orange România si Groupama Asigurări vor avea acoperite toate cele trei componente ale sigurantei locuintei:

-  monitorizarea locuintei si controlul ei de la distantă, prin intermediul platformei Orange Smart Home si al notificărilor transmise automat prin SMS sau e-mail în caz de situatii care necesită atentia proprietarului, precum posibilitatea unei inundatii, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă etc.

-  limitarea efectelor unei daune, prin reparatiile de urgentă disponibile prin polita de asigurare

- continuitatea, respectiv depăsirea problemelor generate de daună si revenirea la starea anterioară daunei, prin procesul de despăgubire simplu si rapid oferit de Groupama Asigurări.

Orange Smart Home este solutia de monitorizare si control al locuintei de la distantă oferită de Orange, în premieră pentru industria românească de telefonie mobilă. Solutia include sase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de miscare, senzor de inundatie, senzor pentru usă/ fereastră, priză inteligentă si cameră Wi-Fi – conectati wireless la un dispozitiv central, prin intermediul căruia se realizează controlul casei de pe laptop, tabletă sau telefon. Orange Smart Home este disponibilă prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central si doi senzori la alegere si poate fi personalizată si cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpăra separat. Este o solutie usor de folosit, care nu presupune o instalare specializată si nici montarea unor cabluri în casă.

Prin proiectul demarat de Orange si Groupama Asigurări clientii vor primi beneficii în plus atunci când aleg serviciile de monitorizare si control alături de asigurarea locuintei.

Astfel, clientii care au o Asigurare a Locuintei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări beneficiază de gratuitate timp de 2 luni la abonamentul Orange Smart Home.  De asemenea, cei care au sau îsi activează un abonament Orange Smart Home primesc reduceri la Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări. Odată încheiată polita de asigurare, clientii pot beneficia oricând au nevoie de avantajele Groupama Asigurări, unul dintre acestea fiind trimiterea unui specialist pentru reparatii de urgentă în maximum 4 ore de la solicitarea clientului. 

“Internetul lucrurilor este una dintre directiile importante spre care tinde industria noastră si cu sigurantă o zonă de mare interes pentru noi, în dorinta de a le oferi clientilor solutii digitale sigure si usor de folosit pentru un stil de viată cât mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurări aduce beneficii noi pentru clientii Orange Smart Home si un răspuns la asteptările lor de a fi asigurati cu asistentă specializată si de a avea, astfel, mai putine griji atunci când nu se află acasă.“ a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

”Prin parteneriatul dezvoltat cu Orange România si în linie cu valorile noastre fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate si performantă - suntem din nou aproape de clientii nostri încurajându-i să ia toate măsurile prin care să se simtă în sigurantă în propria locuintă. În mod firesc, Serviciul Orange Smart Home este solutia potrivită pentru clientii preocupati de protectia completă a locuintei prin prevenire si asigurare. Prevenirea riscurilor, esentială pentru continuitatea planurilor personale si profesionale, constituie un reper important al misiunii noastre de asigurător responsabil. Suntem permanent în căutare de solutii inovatoare prin care să oferim clientilor continuitate, iar angajamentele si garantiile asumate prin Colectia de Avantaje Groupama Asigurări dovedesc acest lucru.”, declară François Coste, Director General Groupama Asigurări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar