transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-12-2010

Preturile RCA, mai mici la finalul anului 2010 - cresteri asteptate in 2011

Preturile RCA, mai mici la finalul anului 2010 - cresteri asteptate in 2011
 Alte stiri la aceasta categorie
O poliţă RCA pentru persoane fizice, încheiată pe o perioadă de 12 luni, este acum cu până la 202 lei mai ieftină decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, aceasta fiind cea mai vizibilă scădere a tarifelor înregistrată pe acest segment al produselor de asigurare.

În cazul asigurărilor RCA încheiate pe 6 luni, reducerea de preţ este mai mică, ajungând până la 66 lei. Aşadar, o maşină cu o capacitate cilindrică de 1.400 de centimetri cubi poate fi asigurată cu o economie de 102 lei, în timp ce poliţa RCA pentru una cu motor de 1.800 de centimetri cubi, poate fi cu 182 lei mai ieftină.

Acesta este rezultatul unui studiu comparativ realizat de Otto Broker, împreună cu portalul specializat www.asigurareamasinilor.ro, cu privire la preţul asigurării RCA în decembrie 2009 şi decembrie 2010, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Studiul relevă o scădere considerabilă a tarifelor de anul acesta faţă de cele de anul trecut.

„Cu toate că finalul anului 2010 a adus reduceri semnificative de tarife pentru poliţele RCA, estimăm că anul următor preţurile ar putea creşte cu cel puţin 10-20% chiar din primul trimestru, având în vedere evoluţia cursului mediu de schimb şi a inflaţiei, dar mai cu seamă având în vedere amploarea pe care o iau daunele morale în piaţa de asigurări din România.
De aceea este foarte important pentru clienţi să profite acum de aceste preţuri, mai ales la poliţa pe 12 luni, unde se poate economisi cel mai mult”, a declarat Victor ŞRAER, Director General Otto Broker.

Pe segmentul de persoane fizice, analiza a fost efectuată pe baza preţurilor minime pentru fiecare categorie de capacitate cilindrică a motorului, luându-se în considerare un asigurat fără daune, cu vârsta de peste 30 de ani.

De asemenea, în cazul autovehiculelor aflate în proprietatea persoanelor juridice, a fost înregistrată o scădere a preţului mediu al poliţei RCA. Astfel, o poliţă RCA pe un an este cu până la 131 lei mai ieftină, în timp ce poliţa pe 6 luni vine cu o economie de 65 lei. Dacă un client asigură acum o maşină cu 1.800 centimetri cubi pe 12 luni, poliţa RCA este cu 98 lei mai ieftină faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Otto Broker este unul dintre cei mai importanţi jucători independenţi de pe piaţa brokerajului de asigurări din România. Prezent în toată ţara, cu precădere în marile hipermarketuri şi galerii comerciale, Otto Broker este cel mai mare operator de brokeraj de asigurări retail în centre comerciale. Otto Broker a impus, prin profesionalism şi inovaţie constantă, noul model de bokeraj de asigurări retail în România..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aria
I am a product degnsier from Hong Kong, nice to meet you. Actually I saw some of your products (pet plus) showing at the HK trade fair, nice work.I really appreciate this blog, I think you've brought a different voice to your country.Its sad to hear you said that you are not suitable for the design industry of Taiwan; since all of the degnsiers in HK are saying the same thing HK is really not a satisfiable environment for degnsier I've read some of you poses. There is one of them that you've mentioned about others students work. You said they pick the safe option' for their design project, such as a chair..But what is the risky one? What do u mean by safe'? Why do they have to take a risk?I think everyone have to convince themselves when taking a risk, what for?When I am designing a chair, that means, I am designing something to be sat. At least I have a purpose There must be something for me to design for..I am curious, how do u convince yourself when u're taking a risk?
Carl
I tried this on my laptop and it did not nfuction. I tried another laptop and it also did not nfuction. We got involved in a move across the country, so I did not have time to work with it more than that. I tried a few more machines after we moved and could not get it to work.
Mickey
Yup, that souhld defo do the trick!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar