transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-12-2010

RCA pentru parinti - reduceri de 25% si o excursie la Disneyland Paris, pentru clientii RCA

RCA pentru parinti - reduceri de 25% si o excursie la Disneyland Paris, pentru clientii RCA
 Alte stiri la aceasta categorie
Generali Asigurări a lansat campania de iarnă „RCA pentru părinţi”. Compania derulează singura campanie RCA de pe piaţă care îi vizează în mod particular pe părinti şi care aduce beneficii atât pentru aceştia, cât şi pentru copii.

Astfel, toţi proprietarii auto care au cel puţin un copil minor beneficiază de tarife speciale, la care se adaugă reduceri de până la 25% la încheierea unei poliţe RCA, în perioada decembrie 2010-februarie 2011. În plus, părinţii care încheie asigurări RCA în perioada campaniei au şansa de a câştiga marele premiu, o vacanţă la Disneyland Paris pentru toată familia.

„Generali continuă prin această campanie să acorde beneficii suplimentare clienţilor responsabili. Părinţii fac parte din categoria şoferilor prudenţi, iar pentru aceştia am gândit încă de la început tarife speciale, la care se aplică suplimentar reduceri de până la 25%. De asemenea, campania RCA pe care o derulăm în această perioadă aduce un element de noutate - copiii sunt şi ei răsplătiţi de către Generali pentru alegerea părinţilor, premiul cel mare pus în joc constând într-o excursie pentru toată familia la Disneyland Paris”, a explicat Adrian Marin, Director General-Adjunct Generali Asigurări.

Oferta RCA nu se opreşte aici, clienţii vor primi inclusiv pachetul de avantaje suplimentare, care este disponibil în egală masura tuturor celor care achiziţionează o poliţă RCA în această perioadă: asistenţă rutieră gratuită, reduceri semnificative la reînnoirea poliţei pentru clienţii fără daune sau tarife speciale pentru alte produse de asigurare Generali Asigurări.

„RCA-ul este considerat în general un produs simplu, iar concurenţa pe acest segment se desfăşoară pe terenul preţurilor.
Noi i-am oferit însă valoare adăugată prin tarifarea segmentată, care asigură un mod corect de stabilire a preţurilor, precum şi beneficiile suplimentare acordate. Mai mult, având un portofoliu complet de asigurări, le putem oferi clienţilor RCA reduceri de până la 30% pentru alte produse de asigurare”, a încheiat Adrian Marin..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kailin
Home run! Great sgluging with that answer!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar