transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2012

Rezultatele Carpatica Asig 2011 - scadere a cifrei de afaceri cu 25%

Rezultatele Carpatica Asig 2011 - scadere a cifrei de afaceri cu 25%
 Alte stiri la aceasta categorie
Carpatica Asig a inregistrat o pierdere de 25% in cifra de afaceri a anului 2011. Scaderea se datoreaza in principal diminuarii volumului de afaceri generat de piata asigurarilor auto, componenta cea mai semnificativa a portofoliului companiei, dar si schimbarii strategiei de afaceri, axata pe asanarea portofoliului prin renuntarea la clientii cu daunalitate ridicata si stimularea cresterii volumului de prime brute subscrise pe produsele non-auto. Aceasta modificare de strategie a dus ca la nivelul anului 2011 Carpatica Asig sa inregistreze o crestere de 31% la asigurarile de accidente si de 75% la asigurarea locuintei.

“Inca de la inceputul anului 2011 am anticipat si ne-am asumat scaderea volumului vanzarilor, dar in acelasi timp am pus bazele unei garantii a stabilitatii si soliditatii financiare a companiei. Am creat premisele scaderii daunalitatii portofoliului printr-o analiza riguroasa a corelarii profilului asiguratului cu tariful de prima si prin reconfigurarea politicii de produse, punand accent pe segmentul non-auto“,  a declarat Mariana Flucus, Director General Carpatica Asig.

Directiile strategice ale anului 2012 sunt axate pe doua coordonate:

- consolidarea companiei prin: extinderea  portofoliului prin introducerea de noi produse de asigurare moderne care sa raspunda cerintelor actuale ale pietei si clientilor (asigurari de tip garantii, asigurari engineering, asigurari de echipamente electronice ,etc) si perfecţionarea pregatirii profesionale a angajatilor şi agenţilor noştri.

-cresterea economica a companiei prin: majorarea cu 25% a volumului de prime brute subscrise, echilibrarea portofoliului, prin cresterea ponderii politelor non-auto, monitorizarea costurilor, in vederea imbunatatirii indicatorilor financiari ai companiei.

“Credem ca putem indeplini obiectivele de crestere economica tinand cont ca inregistram deja o crestere de 45% a volumul primelor brute subscrise pe primul trimestru din 2012.”  a spus doamna Mariana Flucus, Director General Carpatica Asig.


CARPATICA ASIG a fost înfiinţata în anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea în CARPATICA ASIG- parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerinţele pieţii privind serviciile  financiare integrate.  Compania are  peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pavithran
ciolos a fost propus la arulcrituga de pnl. si psd. si prm. si udmr. si png. nu de basescu. basescu, nu. nici de boc, cine-i ala.se-ngroasa gluma, daca astia fac nesabuinta sa-l numeasca pe ciolos comisar, presimt niste sinucideri in direct si la ora de maxima audienta. si-asa geoana si crin sint cam vineti la fata, acum ii paste si-o criza de apoplexie. sa nu le plingi pe umar?
Orhan
Domn ing. Ticu, ati incurcat-o urat de tot. Nu stiai ca Wagner te bauina ca tu trimiti reclamatii pe la ziare si Presedentie? Te-a prins! Cum dracu sa cari materiale pentru cele doua vile de la Costinesti cu salariati din Oil si cu masina societatii? Chiar ca o meriti! Daca si Wagner asta te iarta, asa cum te-a iertat Negreanu,Lutac, chiar ca e boul satului. Nu tin nici cu tine, nici cu el, da meriti sa te potoleasca cineva.
Ryu
ciolos a fost propus la arlicugtura de pnl. si psd. si prm. si udmr. si png. nu de basescu. basescu, nu. nici de boc, cine-i ala.se-ngroasa gluma, daca astia fac nesabuinta sa-l numeasca pe ciolos comisar, presimt niste sinucideri in direct si la ora de maxima audienta. si-asa geoana si crin sint cam vineti la fata, acum ii paste si-o criza de apoplexie. sa nu le plingi pe umar?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar