transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2011

Rina Hotels & Resort a ales pachetul complet de asigurare Platinum Horeca

Rina Hotels & Resort a ales pachetul complet de asigurare Platinum Horeca
 Alte stiri la aceasta categorie
Grupul hotelier Rina Hotels a anuntat dezvoltarea colaborarii cu PLATINUM Asigurari-Reasigurari, in acest an alegand pentru a-si asigura afacerea pachetul PLATINUM HORECA, cel mai complex produs de asigurare pentru industria hoteliera.

"Rina Hotels isi propune sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai, aceasta insemnand inclusiv protectia lor prin asigurare in perioada in care se afla in vizita la noi in hotel. Am ales asigurarea PLATINUM HORECA pentru hotelul nostru deoarece este singurul produs din piata care ne-a oferit un pachet complet pliat pe nevoile noastre de asigurare, astfel incat, atat noi cat si clientii pe care ii gazduim, sa fim bine protejati in cazul producerii oricarui eveniment", a declarat Ana Maria Ciosa, General Manager Rina Hotels.

"In alegerea Asiguratorului, a fost important sa avem incluse in pachetul de asigurare, pe langa asigurarea cladirilor, a utilajelor si echipamentelor, mobilierului etc. si asigurarea de raspundere civila fata de terti decurgand atat din activitatea hoteliera, cat si din restaurant / catering. In plus, asigurarea bunurilor care apartin clientilor este o valoare adaugata pe care hotelul nostru o ofera clientilor sai, serviciu pe care l-am primit numai de la Platinum Asigurari. Ne-am bucurat ca am gasit la partenerul nostru si servicii de asigurare a stocurilor - pe parcursul anului inclusv varfurile sezoniere, asigurarea creantelor, precum si pierderile provenind din intreruperea afacerii", a adaugat Ana Maria Ciosa.

Produsul complet PLATINUM HORECA de la Platinum Asigurari este un produs dedicat Hotelurilor si Pensiunilor care acopera pe langa asigurarea de cladiri si continut, acoperiri specifice activitatii hoteliere si de restauratie, cum ar fi: Asigurarea stocurilor, inclusiv cresterea sezoniera a acestora; Stoc de marfă refrigerată si stocuri in tranzit de la furnizori pana la hotel; Acoperirea pentru pierderile provenind din intreruperea afacerii si pierderea profitului brut ca urmare a unui eveniment asigurat.

Una din cele mai importante componente ale produsului PLATINUM HORECA care il face unic pe piata de asigurari in Romania este acoperirea raspunderii civile decurgand din serviciile prestate de asigurat (hotel), de la valet pana la restaurant.


In plus, PLATINUM HORECA ofera acoperire si pentru efectele/bunurile personale ale clientilor asiguratului ( furt prin efractie si/sau acte de talharie asupra bunurilor, pagube materiale la autovehiculele aflate in parcarea hotelului etc). De asemenea, produsul acopera raspunderea angajatorului atat pentru angajatii cu norma intreaga cat si pentru angajatii part-time.

Anca Babaneata, Deputy CEO & Insurance Vice President: "PLATINUM Asigurari-Reasigurari ofera produse de asigurare croite pe nevoile clientilor. De aceea pentru fiecare produs, in functie de specificul riscului, includem in structura asigurarii pe langa elementele clasice care pot fi gasite in produsele standard, si elemente care acopera nevoi speciale, extinse. De exemplu pentru sectiunea de property din acest produs, tinem cont de faptul ca in decursul unui an de zile stocul de marfa poate prezenta varfuri cu ocazia diverselor sarbatori. Intelegand ca acesta este un specific al industriei oferim gratuit, pentru o perioada de pana la doua luni din an aleasa de client, acoperire aditionala pentru 25% crestere a stocurilor tale asigurate (de Crăciun, Paste sau sezonul de vara)".

"Pentru industria hoteliera probabil cel mai important factor de risc este cel care tine de activitatile de alimetatie publica-restaurant. PLATINUM considera ca raspunderea hotelului activeaza in primul rand fata clientii sai versus alte abordari in care tertii asigurati sunt persoanele din afara hotelului/restaurantului. De aceea, pentru clientii hotelului polita PLATINUM HORECA acopera raspunderea hotelului si a restaurantului pentru toate evenimentele ce s-ar putea intampla pe durata gazduirii / sederii in respectivele locatii, serviciu unic in asigurarile in Romania".

PLATINUM Asigurari a lansat in acesta perioada o oferta pentru clientii care doresc sa achizitioneze Produsul complet PLATINUM pentru Hoteluri si Pensiuni, produs ce include asigurarea tuturor riscurilor posibile: o reducere de 25% la achizitionarea pachetului complet PLATINUM HORECA.

Rina Hotels & Resort este un lant hotelier tanar si dinamic care imbina pasiunea pentru ospitalitate cu peisajele de exceptie din Sinaia si Poiana Brasov, avand in componenta sa trei hoteluri: Rina Vista si Rina Tirol din statiunea montana Poiana Brasov si Rina Sinaia din statiunea montana Sinaia.

Platinum Asigurări-Reasigurări este o companie de asigurări generale care promovează produse pe toate liniile de asigurări, mai putin auto, fiind concentrată preponderent pe asigurări de locuinte, asigurări de proprietăti incl. Property All Risks, Răspunderi Civile fată de Terti inclusiv, D&O, răspunderi profesionale si răspunderea prestatorilor de servicii (inclusiv complited operations liability), garantii (de licitatie, bună executie, plată a avansului, etc.) dar si asigurări maritime, cargo, accidente persoane si asigurări medicale pentru călătorii în străinătate..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
JdCdNL Say, you got a nice blog post.Thanks Again. Much obliged.
Youngy
I thank you hbumly for sharing your wisdom JJWY
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar