transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2007

Rolul partenerilor sociali in gestiunea protectiei sociale si a pensiilor obligatorii

Rolul partenerilor sociali in gestiunea protectiei sociale si a pensiilor obligatorii
 Alte stiri la aceasta categorie

Specialisti de la AG2R, lider al pensiilor si protectiei sociale in Franta, activand acum si in Romania, pe pilonul II, al pensiilor obligatorii, au explicat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc recent in Romania, rolul partenerilor sociali in protectia sociala.

Jean Castagne, Consilier al Delegatului General al grupului AG2R, Antoine Martinez, presedinte al AG2R Prevoyance, Jean-Pierre Brand, presedinte al GIE (Grup de interes economic) AG2R si Paul Mathias, presedinte al Consiliului de Administratie al AG2R Fond de Pensii, au explicat plus valoarea pe care o reprezinta sistemul paritar si implicarea partenerilor sociali in gestiunea protectiei sociale in general si a pensiilor complementare obligatorii in special.

 

Compania AG2R a fost creata acum aproape 60 de ani in Franta, de catre reprezentantii angajatorilor si salariatilor, pentru a asigura pensiile complementare obligatorii. Mesajul principal a fost axat pe explicarea avantajelor salariatilor si intreprinderilor care decurg din participarea organizatiilor reprezentative la administrarea regimelor. In conferinta de presa, ca punct important, a fost subliniata garantia de siguranta pe care o aduc partenerii sociali in strategia de plasament.

Investitiile banilor salariatilor sunt realizate potrivit prioritatilor acestora, si potrivit gradului de risc pe care si-l doresc, spre propriul lor profit.

Transparenta este garantata spre participanti prin accesul permanent si total oferit reprezentantilor lor la toate elementele de gestiune ale societatii de administrare a pensiilor, s-a explicat in conferinta de presa. Bineinteles, aceasta transparenta se adauga faptului ca exista o informatie directa data fiecarui participant.

Prin intermediul asociatiilor de salariati si angajatori, exista o si mai mare apropiere fata de participanti, iar asteptarile si nevoile acestora sunt luate in calcul de-a lungul intregii lor cariere.Aceasta participare a reprezentantilor salariatilor si angajatorilor duce la un raspuns imediat la dorintele intreprinderilor, si deci la instituirea concreta a unor unelte necesare la gestiunea resurselor umane (fidelizarea angajatilor, asigurari de sanatate, garantii de prevedere).

Gestiunea administratorilor este gratuita, si doar prioritatile pentru fond si valorizarea economisirii salariatilor conteaza.

Implicarea organizatiilor sindicale si patronale in acest sistem garanteaza de asemenea durabilitatea relatiei cu participantul in timpul duratei vietii sale profesionale, dar si pe timpul perioadei de pensie. Atentia fata de participant trebuie sa fie dincolo de perioada comerciala a strangerii de semnaturi. Implicarea partenerilor sociali aduce aceasta perenitate.

Un fond de pensii administrat cu partenerii sociali nu se multumeste doar cu promovarea comerciala pe termen scurt, ci are grija permanenta de a apara interesele participantilor.

AG2R a fost creeata in Franta in 1951 de catre angajatori si salariati pentru a face pensiile complementare obligatorii.

AG2R are aproape 5000 de salariati in prezent, 5 milioane de participanti, plateste 2,7 milioane de pensii lunar, si administreaza active de 12 miliarde Euro pentru salariatii francezi. 70% din cifra de afaceri, care a fost de 8 miliarde de Euro in 2006, este generata de pensii. AG2R are parteneriate in Rusia, Bulgaria, Maroc, Algeria, Grecia, si Vietnam, iar in curand si in Serbia si China. In Romania, AG2R a incheiat parteneriate cu CNS Cartel ALFA si cu UGIR 1903.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Andie
At last, someone comes up with the "right" aneswr!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar