transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2011

Roumanie Assurance International transfera portofoliul de asigurari la ARDAF

Roumanie Assurance International transfera portofoliul de asigurari la ARDAF
 Alte stiri la aceasta categorie
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a aprobat transferul portofoliului de asigurări generale al societătii Roumanie Assurance International S.A. către societatea Asigurare Reasigurare ARDAF S.A.

Au fost transferate toate cele 649 de contracte de asigurare emise de Roumanie Assurance International până la data de 31 iulie 2010 si care au fost în vigoare la data încheierii Procesului verbal de predare-primire, respectiv 28 decembrie 2010.

Contractele de asigurări transferate sunt încadrate în următoarele clase de asigurări generale prevăzute de legislatia în vigoare: 1–de accidente, 2–de sănătate, 3–de mijloace de transport terestru (altele decât cele feroviare), 8–de incendiu si alte calamităti naturale, 13–de răspundere civilă generală, 15–de garantii, 16–de pierderi financiare, 18–de asistentă a persoanelor aflate în dificultate în cursul deplasărilor.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor subliniază faptul că transferul de portofoliu nu afectează interesele asiguratilor, întrucât clauzele contractelor de asigurare preluate nu au fost modificate.

Decizia nr.60/28.01.2010 privind aprobarea transferului de portofoliu de asigurări generale de la Societatea ROUMANIE ASSURANCE INTERNATIONAL S.A. la Societatea ASIGURARE REASIGURARE ARDAF S.A. a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr.103/09.02.2011.

CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurărilor este singura autoritate împuternicită prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentială si control a activitătii de asigurare în România, precum si cu atributii de emitere a normelor de aplicare a legii.


Potrivit legii, scopul întregii activităti a CSA este apărarea drepturilor asiguratilor si promovarea stabilitătii activitătii de asigurare în România.

CSA este membru cu drepturi depline al EIOPA - Autoritatea Europeană de Asigurări si Pensii Ocupationale (care a substituit CEIOPS de la 1 ianuarie 2011), EIOPC – Comitetul European pentru Asigurări si Pensii Ocupationale si IAIS - Asociatia Internatională a Supraveghetorilor în Asigurări, reprezentând astfel România din perspectiva aportului tehnic de specialitate la elaborarea si amendarea reglementărilor europene specifice domeniului asigurărilor..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Surabhi
Mie-mi plac majoritatea actroilor. Robert Sheehan ca Simon mi se pare genial. <3 E nascut pentru rol asdfghjkl. Dor cu Jamie Bower asta am o problema. Anyway, poate face treaba buna si o sa ne placa. :D
Audel
Touchdown! That's a rellay cool way of putting it!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar