transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-01-2011

S&P a imbunatatit perspectiva ratingului Eureko Group la stabila

S&P a imbunatatit perspectiva ratingului Eureko Group la stabila
 Alte stiri la aceasta categorie
Agentia de rating Standard & Poor's a imbunatatit, de la negativa la stabila, perspectiva ratingului atribuit principalelor entitati si holding-urilor afiliate asiguratorului olandez Eureko Group. De asemenea, S&P a confirmat ratingul 'A+' de contrapartida pe termen lung si pe cel privind soliditatea financiara a principalelor entitati ale grupului, precum si ratingul 'A-' al holding-urilor.

Decizia agentiei de evaluare financiara subliniaza istoricul foarte bun al Eureko Group in atingerea tintelor si indeplinirea rezultatelor promise, precum si opinia buna privind strategia de management si de guvernanta corporativa a grupului.

Astfel, Eureko Group este in acest moment singurul grup olandez de asigurari si pensii al carui rating nu a fost redus de catre S&P, de la inceputul crizei.

“Eureko Romania este mandra sa faca parte dintr-un grup care a dat dovada de o flexibilitate sporita in contextul crizei financiare mondiale. Am demonstrat la nivel de grup ca putem face fata amenintarilor externe, iar acest lucru a determinat S&P sa imbunatateasca ratingul Eureko. Decizia reprezinta un vot de incredere si vom face tot ceea ce este necesar ca acest rating sa fie mentinut si, ulterior, imbunatatit”, a spus Shaun Russell, directorul comercial al Eureko in Romania.

S&P considera ca grupul beneficiaza de o baza solida de capital, flexibilitate financiara, o buna pozitie competitiva pe piata si investitii sanatoase.

Conform comunicatului publicat de S&P, este putin probabil ca ratingul Eureko Group sa fie imbunatatit in urmatoarea perioada, o astfel de decizie putand fi luata doar pe baza perfomantelor operationale ale grupului.


Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte opt tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar