transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2013

Serviciul MyING integreaza noi functionalitati, oferind clientilor de asigurari de viata posibilitatea de a realiza online o serie de tranzactii

Serviciul MyING integreaza noi functionalitati, oferind clientilor de asigurari de viata posibilitatea de a realiza online o serie de tranzactii
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând din februarie 2013, clienţii care deţin o asigurare de viaţă de tip Unit Linked la ING pot realiza în cadrul portalului MyING transferuri ale unităţilor de fond, pot redirecţiona primele viitoare către programele de investiţii dorite şi îşi pot determina online profilul de investitor.

Metoda de accesare a conturilor a fost simplificată, iar clienţii au posibilitatea să se aboneze la toate comunicările companiei direct din contul MyING.

MyING este primul portal complet integrat ce oferă clienţilor informaţii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative şi asigurări de viaţă pe care le deţin la ING.

Pentru a creşte transparenţa şi a simplifica tranzacţiile şi interacţiunea clienţilor cu compania, ING integrează în cadrul portalului MyING (www.mying.ro) noi funcţionalităţi, inovatoare pentru piaţa asigurărilor de viaţă din România. MyING este un proiect unic pe piaţa de profil, prin care clienţii ING au acces în cadrul aceleiaşi platforme online la informaţii despre contractele de asigurări de viaţă, pensii private obligatorii şi pensii facultative.

“Peste 100 000 de clienţi care deţin o asigurare de viaţă, o pensie privată obligatorie sau o pensie facultativă la ING folosesc deja platforma online MyING şi au acces în orice moment şi de oriunde se află la informaţii despre contractele lor. Pornind de la ceea ce ne spun clienţii noştri şi de la nevoile lor de transparenţă şi simplitate, dezvoltăm permanent funcţionalităţile şi beneficiile pe care le oferim în cadrul MyING, cu dorinţa şi certitudinea că în viitor vom asista la adoptarea pe scară tot mai largă a acestui mijloc modern de informare şi service.

Introducerea opţiunii de tranzacţionare online este menită să ofere clienţilor care deţin o asigurare cu componentă de investiţii o cale mai rapidă şi mai simplă de a-şi adapta portofoliul de investiţii la propriul apetit pentru risc – apetit care, sub impactul volatilităţi mai ridicate de pe pieţele financiare, se schimbă acum mai frecvent ca în trecut”, a declarat Carmen Soare, director de marketing al ING Asigurări de Viaţă.

 

Concret, începând din luna februarie 2013, clienţii care deţin o poliţă de asigurare de tip Unit-Linked la ING au posibilitatea de a realiza, direct din contul MyING, o serie de tranzacţii online şi de a-şi identifica profilul de investitor.

Transferul online al sumei acumulate (unităţi de fond) dintr-un program de investiţii în altul oferă clienţilor care deţin o asigurare UL o modalitate practică şi rapidă de a-şi modifica – atunci când consideră oportun sau când decid să îşi schimbe nivelul de risc - portofoliul de investiţii pe care îl deţin. Practic, suma acumulată în cont (sau o parte din aceasta) poate fi transferată dintr-un program de investiţii ING în altul parcurgând o procedură simplă, direct din faţa calculatorului şi fără a fi necesară completarea altor formulare. În cadrul paginii dedicate, utilizatorii au la dispoziţie informaţii utile referitoare la toate programele de investiţii ING şi un tutorial video care descrie pas cu pas modul în care se realizează transferul de unităţi de fond.

Al doilea tip de tranzacţii online disponibil în cadrul portalului MyING pentru clienţii care deţin o asigurare de tip unit-linked este redirecţionarea primelor viitoare către programele de investiţii ING dorite. Astfel, contractantul poliţei poate stabili, fără a fi necesare alte formalităţi sau formulare, către ce programe de investiţii vor fi direcţionate primele de asigurare pe care urmează să le plătească.

În cazul ambelor categorii de operaţiuni online, clientul este „ghidat” să înţeleagă corect compatibilitatea profilului de risc al tranzacţiei pe care o realizează cu propriul său apetit pentru risc, identificabil prin completarea unui chestionar disponibil online în cadrul MyING. Concret, răspunzând la cinci întrebări, clienţii pot afla profilul de investitor în care se încadrează (Prudent, Conservator, Moderat sau Dinamic) şi strategia de investiţii care li se potriveşte cel mai bine.

În plus, pornind de la sugestiile primite de la clienţi de-a lungul timpului, modalitatea de acces la contul MyING şi modalitatea de deschidere a conturilor noi au fost simplificate, beneficiind de o interfaţă mai prietenoasă şi intuitivă, în condiţii de siguranţă sporită şi confidenţialitate totală. Autentificarea pe MyING se realizează cu ajutorul unui nume de utilizator şi a unei parole alese de beneficiar, iar tranzacţiile sunt confirmate prin introducerea unui cod transmis acestuia prin SMS. 

Nu în ultimul rând, în cadrul portalului a fost inclusă o nouă secţiune unde sunt disponibile, integrat, comunicările contractuale şi comerciale ale ING Asigurări de Viaţă. Astfel, pe lângă informările cu detalii de plată, clienţii pot selecta direct din contul MyING şi primi pe e-mail publicaţiile ING (Revista Partener, buletinul programelor de investiţii etc). De asemenea, utilizatorii MyING pot afla detalii despre noutăţile şi campaniile de marketing ale companiei, în funcţie de propriul interes. 

Până la sfârşitul anului 2013, compania va integra în cadrul MyING noi funcţionalităţi, ce vor permite clienţilor să realizeze online plăţi de prime pentru contractele de asigurări de viaţă pe care le deţin, să vizualizeze diferenţele de plată şi data până la care se pot plăti, şi să primească pe e-mail confirmări ale plăţilor realizate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jagoan
mas kok saya gak bisa di ubah format dari flv ke isyasoa sudah mengikuti caranyasaya hanya bisa mengubah nama file saja tidak sama .flv
Krisna
J'adore ! Je trouve que le geico est sympa et leur caonumicotimn est vraiment d'actualite9. Je trouve que c'est important de renvoyer une image moderne de son entreprise et comme se sont des de9panneurs, c'est super d'avoir pense9 e0 une caonumicotimn mobile avec son suivi.
Isiah
mas kok saya gak bisa di ubah format dari flv ke iysoasa sudah mengikuti caranyasaya hanya bisa mengubah nama file saja tidak sama .flv
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar