transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-12-2010

Signal Iduna - evolutia companiei de asigurari in anul 2010

Signal Iduna - evolutia companiei de asigurari in anul 2010
 Alte stiri la aceasta categorie
Pentru compania germana de asigurari Signal Iduna, 2010 s-a dovedit a fi un an bun in care obiectivele propuse au fost indeplinite. “In anul 2010, am avut in vedere securizarea portofoliului de clienti, concentrandu-ne in continuare pe asigurari de sanatate, dar in acelasi timp am dorit sa oferim clientilor nostri solutii complete de asigurari de viata si accidente; am decis sa investim inspre linia de produse care a beneficiat de o dezvoltare chiar si in contextul actual. In acest sens am observat ca asigurarile de viata traditionale insotite de o parte de garantie a veniturilor, au avut in continuare o dezvoltare pozitiva”, a declarat presedintele companiei, domnul Leslie Breer. Astfel, Signal Iduna a lansat anul acesta Signal Kapital Star, o asigurare de viata cu componenta investitionala precum si Signal Cert si Signal Easy Cert, doua noi asigurari de viata cu acumulare de capital, ce le ofera clientilor siguranta, confortul, garantia si flexibilitatea de care acestia au nevoie.

Tendinta generala a anului 2010 a vizat stabilizarea vanzarilor. ”Clientii au fost mult mai selectivi in ceea ce priveste alegerea unui produs de asigurare, chiar daca acest lucru duce la plata unei prime mai mari. Am observat in ultima vreme o schimbare la nivel de perceptie a asigurarii in ceea ce priveste clientii din piata noastra tinta – ei sunt mult mai maturi, orientati catre beneficiul produsului pe care il cumpara si de aceea ne-am adaptat abordarea fata de prospecti in functie de necesitatile si ariile de interes ale acestora”, a adaugat domnul Tiberiu Maier, vicepresedintele Signal Iduna Romania. In acest sens, compania germana de asigurari a urmarit sa ofere tuturor romanilor solutii complete de asigurare - asigurari de sanatate, asigurari de viata si asigurari de accidente – astfel incat sa contribuie la cresterea calitatii vietii si sanatatii acestora.

“La finalul anului 2010 putem spune ca tocmai se incheie un an bun, in care vanzarile au crescut, compania si-a stabilizat portofoliul de clienti si tocmai de aceea suntem increzatori ca anul urmator va fi si mai bun” , a adaugat domnul Tiberiu Maier.
Pentru anul 2011, domnul Leslie Breer declara ca “Signal Iduna va continua optimizarea operatiunilor pe piata din Romania, concentrandu-se pe dezvoltarea de noi produse de asigurare de sanatate si viata, dar urmarind de asemenea si adaugarea de noi asigurari si servicii”.

La finalul acestui an, Signal Iduna a lansat in premiera pe piata asigurarilor din Romania Signal Gold, primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR, adresat persoanelor dinamice ce urmaresc imbunatatirea calitatii vietii, siguranta financiara si protectie maxima.
Produsele SIGNAL IDUNA sunt destinate oricarui membru al familiei, oferind protectie intr-un mod personalizat. Solutiile SIGNAL IDUNA iau in considerare individualitatea fiecarui client si integreaza aspecte importante din viata acestora. In acest sens, SIGNAL IDUNA isi doreste ca tot mai multi romani sa aiba acces la consultanta financiara profesionista in ceea ce priveste asigurarile de viata, asigurarile de accident si asigurarile de sanatate.


Cele doua companii originare, care au format in 1999 grupul Signal Iduna, au o experienta de mai bine de o suta de ani in asigurarile de sanatate. IDUNA NOVA a luat fiinta la initiativa unor mestesugari independenti si a unor oameni de afaceri, care au infiintat la Hamburg, in 1906 un fond pentru despagubiri in caz de boala sau deces.

SIGNAL s-a dezvoltat in 1907 din dorinta mestesugarilor din Dortmund de a se ajuta intre ei. Urmand exemplul omologilor lor din Hamburg, ei au creat un fond pentru ajutorarea bolnavilor. De-a lungul deceniilor urmatoare Dortmund si Hamburg au devenit centre vitale de servicii de asigurari pentru grupurile profesionale.

Astfel, timp de un secol, cele doua companii originare, care au format grupul Signal Iduna, au devenit parteneri de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii, asociatiile mestesugaresti si de comert din Germania.

Din 1999 grupul de asigurari Signal din Dortmund si Iduna Nova din Hamburg si-au unit fortele devenind Signal Iduna, un asigurator integrat pentru orice segment de populatie. In intentia de a patrunde pe piata Europei Centrale si de Est, operatiunile grupului au fost extinse in Ungaria si Polonia, iar acum si in Romania. Signal Iduna este de asemenea prezenta si in Elvetia cu o companie de reasigurari.

Conceptul original al fondatorilor, "Securitate prin increderea in propriile forte", a ramas semnificativ pana in prezent si devine din ce in ce mai folosit in sistemele publice de asigurari. Acesta este unul din motivele pentru care Signal Iduna are o imagine foarte buna pe piata asigurarilor.

Activitatea principala a grupului Signal Iduna este producerea si vanzarea de polite de asigurare pentru persoane fizice si corporatii, managementul activelor si servicii bancare pentru acumularea de capital.

In sectorul financiar compania detine o banca privata, o asociatie de economisire – creditare in domeniul imobiliar, o companie de investitii si o companie pentru managementul activelor.

In Romania, Signal Iduna are 70 de angajati si 92 de colaboratori. Grupul Signal Iduna este deosebit de puternic atat din punct de vedere al capitalizarii cat si al resurselor financiare, ocupand o pozitie de top pe piata germana; cei peste 13.000 de angajati serviseaza peste 13 milioane de clienti (echivalentul unei jumatati din populatia Romaniei) dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate.

In 2009, Grupul german de asigurari a avut o crestere de 14,2%, incasarile Signal iduna ridicandu-se la 5, 27 miliarde de euro, fata de 4,6 miliarde in 2008. Investitiile managementului grupului Signal Iduna (incluzand si subsidiarelele financiare) au crescut cu mai mult de 10 miliarde in 2009. Signal Iduna continua si in 2010 strategia orientata inspre dezvoltarea companiei, grupul SIGNAL IDUNA fiind la sfarsitul anului 2009 cel de-al 8-lea furnizor de asigurari in Germania.

Numarul angajatilor grupului atinge in acest moment 13,000, iar pana la sfarsitul acestui an Signal Iduna va numara 13.600 de angajati. In primele 5 luni ale acestui an, incasarile din primele de asigurari au inregistrat o crestere cu 15.6%, vanzarile crescand cu peste 11%, confirmandu-se astfel parcursul pozitiv al grupului SIGNAL IDUNA..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Anne
Wow! Great to find a post with such a clear mesagse!
Yuli
There are probably many shcemes.One is: The collar has a GPS receiver, gets the exact location, then transmits the data to the local receiver, which shows you the location.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar