transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2013

Signal Iduna - partener medical pentru Sindicatul National al Functionarilor Publici

Signal Iduna - partener medical pentru Sindicatul National al Functionarilor Publici
 Alte stiri la aceasta categorie

Signal Iduna, filiala din România a liderului german în beneficii medicale, anuntă semnarea unui parteneriat strategic cu Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP).

În cadrul acestui parteneriat, Signal Iduna le oferă celor aproximativ 24.000 de membri SNFP o serie de beneficii medicale, cum ar fi facilitarea accesului preferential la cei mai buni medici din sistemul privat de sănătate, discounturi pentru servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate si profesionalism oferite în cadrul retelei proprii Signal Mediqa Net, formată din peste 400 de clinici si spitale private din Bucuresti si din tară. De asemenea, membrii SNFP vor avea acces nelimitat la serviciul specializat Call Center Medical Signal Iduna, disponibil non stop pentru programări si informatii medicale.

“În acest parteneriat, Signal Iduna va pune la dispozitia SNFP resurse în care avem o expertiză a rigorii si a performantei de peste 100 de ani la nivel international. Totodată, suntem onorati să putem juca un rol atât de important în promovarea unei atitudini orientate către îngrijirea sănatătii si sustinerea unui stil de viată sănătos”, declară Tiberiu Maier, Vicepresedinte Signal Iduna.

„Suntem bucurosi să punem bazele acestei colaborări prin care le putem oferi membrilor nostri din întreaga tară accesul la servicii de îngrijire a sănătătii de o înaltă calitate cu ajutorul unui partener care are traditia si resursele necesare”, declară Ionel Sebastian Oprescu, Presedintele SNFP.

Parteneriatul dintre Signal Iduna si Sindicatul National al Functionarilor Publici a fost semnat la finalul anului 2012, iar proiectul este coordonat din partea Signal Iduna de către Denisa Dinu, Regional Center Manager.

Grupul Signal Iduna este unul dintre liderii pietei germane a asigurărilor, cu peste 13 milioane de clienti.

Prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani solutii complete de asigurări de sănatate la nivel european.

Prezentă din anul 2008 si pe piata din România, Signal Iduna oferă beneficii medicale si solutii de asigurări de viată si de accident pentru companii. Signal Iduna dispune de o retea formată din peste 400 de clinici si spitale private partenere, Signal Mediqa Net, precum si de un serviciu specializat de Call Center, disponibil 24/7, care le oferă asiguratilor suport pentru programare si managementul cazului medical. Pentru detalii, se poate vizita siteul oficial www.signal-iduna.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
YLD60L Wow, great blog post.Really looking forward to read more. Really Great.
matzcrorkz
fAp14V Im grateful for the article post.Thanks Again. Much obliged.
high quality backlinks
4kDddj Thank you for your article.Really thank you! Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar