transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-10-2010

Signal Kapital Star - o noua asigurare de viata cu componenta de investitie, lansata de Signal Iduna

Signal Kapital Star - o noua asigurare de viata cu componenta de investitie, lansata de Signal Iduna
 Alte stiri la aceasta categorie
Signal Kapital Star, lansata de Signal Iduna pe piata romaneasca, este o asigurare de viata de tip Unit Linked, prin care clientii Signal Iduna isi pot spori veniturile, investind intr-un produs de asigurare ce are o puternica componenta de investitie in fonduri de investitii reglementate, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Prin experienta specialistilor Signal Iduna, asiguratii ce opteaza pentru Signal Kapital Star pot obtine un sprijin material pentru un proiect de business personal, un venit suplimentar la varsta pensionarii sau un ajutor in finantarea studiilor copiilor.

In plus, pe toata perioada contractuala, se ofera protectie in cazul aparitiei unui eveniment nefericit, atat pentru asigurat, cat si pentru familia acestuia. Signal Kapital Star este un produs de asigurare disponibil in doua monede: RON si EURO. In functie de moneda selectata de asigurat, fondurile de investitii puse la dispozitia acestuia sunt interne sau internationale.

Signal Iduna pune la dispozitia asiguratilor toate tipurile de fonduri de investitii oferind in acest fel solutii pentru toate tipurile de investitori. Pentru fondurile de investitii in euro, partenerul exclusiv SIGNAL IDUNA este Hansa Invest, iar pentru fondurile de investitii in RON, partenerul SIGNAL IDUNA este BCR Asset Management.

Hansa Invest, membra a GrupuluI Signal Iduna, este una dintre cele mai mari si mai experimentate companii de administrare a fondurilor de investitii din Germania. In ultimii 10 ani toate fondurile de investitii administrate de catre Hansa Invest au avut o evolutie pozitiva, in ciuda conditiilor economice mai putin favorabile, tocmai datorita politicii sale responsabile.


“Pentru ca nevoile fiecarui asigurat reprezinta baza pentru deciziile de investiţii adoptate ulterior, un rol decisiv revine in acest sens planificarii propriei existente cu privire la durata investitiilor, disponibilitatea si profiturile estimate, o importanta la fel de mare revenind de asemenea si nevoii individuale de siguranta”, a declarat Leslie Breer, Presedintele Signal Iduna Romania.

Astfel, asiguratii pot opta pentru un modul suplimentar asigurarii de baza (Signal Kapital Star), care cuprinde cel putin una dintre urmatoarele componente: despagubire in urma unei invaliditati permanente rezultata in urma unui accident sau ca urmare a unui deces, indemnizatie zilnica pentru mai mult de 3 zile de spitalizare sau pentru interventii chirurgicale, precum si scutire de la plata primelor de asigurare pe intreaga perioada a invaliditatii.

Cele doua companii originare, care au format in 1999 grupul Signal Iduna, au o experienta de mai bine de o suta de ani in asigurarile de sanatate. IDUNA NOVA a luat fiinta la initiativa unor mestesugari independenti si a unor oameni de afaceri, care au infiintat la Hamburg, in 1906 un fond pentru despagubiri in caz de boala sau deces.

SIGNAL s-a dezvoltat in 1907 din dorinta mestesugarilor din Dortmund de a se ajuta intre ei. Urmand exemplul omologilor lor din Hamburg, ei au creat un fond pentru ajutorarea bolnavilor. De-a lungul deceniilor urmatoare Dortmund si Hamburg au devenit centre vitale de servicii de asigurari pentru grupurile profesionale.

Astfel, timp de un secol, cele doua companii originare, care au format grupul Signal Iduna, au devenit parteneri de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii, asociatiile mestesugaresti si de comert din Germania.

Din 1999 grupul de asigurari Signal din Dortmund si Iduna Nova din Hamburg si-au unit fortele devenind Signal Iduna, un asigurator integrat pentru orice segment de populatie. In intentia de a patrunde pe piata Europei Centrale si de Est, operatiunile grupului au fost extinse in Ungaria si Polonia, iar acum si in Romania. Signal Iduna este de asemenea prezenta si in Elvetia cu o companie de reasigurari.

Conceptul original al fondatorilor, "Securitate prin increderea in propriile forte", a ramas semnificativ pana in prezent si devine din ce in ce mai folosit in sistemele publice de asigurari. Acesta este unul din motivele pentru care Signal Iduna are o imagine foarte buna pe piata asigurarilor.

Activitatea principala a grupului Signal Iduna este producerea si vanzarea de polite de asigurare pentru persoane fizice si corporatii, managementul activelor si servicii bancare pentru acumularea de capital. In sectorul financiar compania detine o banca privata, o asociatie de economisire – creditare in domeniul imobiliar, o companie de investitii si o companie pentru managementul activelor.

In Romania, Signal Iduna are 70 de angajati si 92 de colaboratori. Grupul Signal Iduna este deosebit de puternic atat din punct de vedere al capitalizarii cat si al resurselor financiare, ocupand o pozitie de top pe piata germana ; cei peste 13.000 de angajati serviseaza peste 13 milioane de clienti (echivalentul unei jumatati din populatia Romaniei) dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate.

In 2009, Grupul german de asigurari a avut o crestere de 14,2%, incasarile Signal iduna ridicandu-se la 5, 27 miliarde de euro, fata de 4,6 miliarde in 2008. Investitiile managementului grupului Signal Iduna (incluzand si subsidiarelele financiare) au crescut cu mai mult de 10 miliarde in 2009.

Signal Iduna continua si in 2010 strategia orientata inspre dezvoltarea companiei, grupul SIGNAL IDUNA fiind la sfarsitul anului 2009 cel de-al 8-lea furnizor de asigurari in Germania. Numarul angajatilor grupului atinge in acest moment 13,000, iar pana la sfarsitul acestui an Signal Iduna va numara 13.600 de angajati. In primele 5 luni ale acestui an, incasarile din primele de asigurari au inregistrat o crestere cu 15.6%, vanzarile crescand cu peste 11%, confirmandu-se astfel parcursul pozitiv al grupului SIGNAL IDUNA.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar