transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2007

Sindicatele vor fond de pensii private cu comisioane mai mici

Sindicatele vor fond de pensii private cu comisioane mai mici
 Alte stiri la aceasta categorie

Fondul de pensii pe care il propune Asociatia franceza de mutualitate AG2R va avea un comision de administrare mai mic cu cel putin 10 la suta decat plafonul maxim stabilit de lege si va mentine comisionul mai mic cu 10 la suta decat plafonul maxim actual chiar si in conditiile in care legea va ridica plafonul maxim al comisionului, a declarat directorul general al AG2R Fond de pensii, Gilles Sohm, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

AG2R, Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA" si Uniunea Generala a Industriasilor din Romania - UGIR 1903 au incheiat un parteneriat pentru pensiile obligatorii ale lucratorilor din Romania si anunta lansarea pe piata romaneasca a administrarii fondurilor private de pensii, a companiei AG2R Fond de pensii.

"Am ales AG2R, in primul rand pentru ca poate garanta ca, la sfarsitul perioadei de cotizare, participantii la fond vor primi pensii. In prezent AG2R are cinci milioane de cotizanti si plateste deja pensii pentru alte 2,7 milioane de pensionari din Franta si din alte peste 70 de tari. Pentru noi, criteriul esential in alegerea unui fond de administrare cu care sa incheiem un parteneriat a fost garantia securitatii banilor lucratorilor", a afirmat Bogdan Hossu, presedintele CNS "Cartel ALFA".

Compania AG2R Fond de pensii creata in urma parteneriatului va administra cu prioritate banii de pensii ai membrilor CNS 'Cartel ALFA' si ai salariatilor societatilor comerciale ce au calitatea de membru UGIR 1903 dar va fi deschisa tuturor lucratorilor din Romania. "Atat UGIR 1903 cat si CNS Cartel ALFA vor avea membri in Consiliul de administratie si in Consiliul de supraveghere ale companiei. Prin urmare vom putea controla constant situatia fondului si a plasamentelor", a spus Ioan Cezar Coraci, presedintele UGIR 1903.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cady
To think, I was confused a muntie ago.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar