transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-02-2016

SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari

SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie

SSIF Broker va oferi servicii de intermediere de asigurări, având calitatea de asistenti în brokeraj ai Confident Broker de Asigurare. Serviciul va fi lansat luni, 15 februarie 2016. În calitate de asistenti în brokeraj, SSIF Broker va putea detine si prelucra documentele cu regim special, înainte de a le preda către brokerul de asigurare. Intermedierea asigurărilor se va putea face doar în agentiile autorizate ale SSIF Broker, de către agentii de servicii de intermediere financiară, care au obtinut autorizatia ASF pentru a putea derula activităti de brokeraj de asigurări.

“Este un moment important în istoria SSIF Broker SA, un punct de referintă pentru evolutia companiei si pentru planurile viitoare de crestere si dezvoltare. Intrarea SSIF Broker pe piata de asigurări a venit ca un pas firesc, după ce, în vara anului trecut am devenit actionari majoritari ai Confident Broker de Asigurări si, implicit, am devenit implicati si interesati de acest segment de business. Sunt încrezător că în această formulă vom deveni un jucător important pe piata de asigurări din Cluj si din orasele în care suntem prezenti”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Confident Broker de Asigurări este activ România din anul 2010, fiind înregistrat în registrul brokerilor ASF. Din vara anului 2015, SSIF Broker SA a devenit actionar majoritar al companiei.

Confident Broker de Asigurări are sediul central în Cluj si alte 5 birouri în Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava si Brasov. Compania are peste 300 de clienti corporate si peste 10.000 de clienti persoane fizice.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Română de Compensatie, Fondul de Compensare al Investitorilor.

SSIF Broker SA functionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a  autorizatiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 si a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numărul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier în promovarea pietei de capital, SSIF Broker SA s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societăti din România, si a cotat 11 dintre cele 12 societăti listate initial la BVB, pregătind si introducând la tranzactionare un număr de 45 de societăti, printre care se numară Antibiotice Iasi, Azomures Târgu-Mures, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad si altele. De asemenea, SSIF Broker este singurul emitent din România care a emis produse structurate si certificate cu capital protejat.

În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima si până în prezent singura societate de investitii financiare listată la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria premium.

SSIF Broker SA Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice.

Cel mai important actionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social.

Capitalul social subscris si integral vărsat este în prezent de 54.039.987,04 lei.

SSIF Broker SA este o societate înfiintată cu capital privat integral românesc. Din punct de vedere al valorii tranzactiilor efectuate atât în numele clientilor, cât si în nume propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker SA s-a situat în permanentă între primele societăti de intermediere a tranzactiilor cu valori mobiliare din tară.

În ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea în permanentă pe primele locuri.

SSIF Broker SA, are în prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava, care răspund necesitătilor clientilor societătii, facilitând relatia de afaceri cu acestia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar