transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2016

UniCredit Bank, MasterCard si GoSwiff implementeaza platile mobile pentru agentii de asigurari din Romania ai Allianz-Tiriac

UniCredit Bank, MasterCard si GoSwiff implementeaza platile mobile pentru agentii de asigurari din Romania ai Allianz-Tiriac
 Alte stiri la aceasta categorie

GoSwiff, lider global în plăti digitale, a anuntat, alături de UniCredit Bank, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, si MasterCard, operatorul celei mai rapide retele globale de procesare a plătilor, un parteneriat pentru extinderea plătilor mobile în România. Parteneriatul introduce pe piata locală posibilitatea acceptării plătii cu cardul pentru primele de asigurare aferente politelor emise de Allianz-Tiriac Asigurări. Astfel, Allianz-Tiriac Asigurări devine prima companie din România ce va pune la dispozitia clientilor săi această solutie, prin echiparea agentilor săi cu mPOS-uri, astfel încât clientii să poată plăti primele de asigurare cu cardul, direct la agentul care îi încheie polita.

Allianz-tiriac are peste 2.800 de agenti specializati în vânzarea produselor companiei. Compania si-a lărgit portofoliul de servicii prin integrarea unei solutii inovatoare de acceptare a plătilor în regim mobil, astfel încât agentii să poată finaliza procesul de contractare chiar în timpul întâlnirilor, iar clientul să poată plăti primele de asigurare fără a mai fi nevoie să se deplaseze la o sucursală a companiei sau la alte puncte în care poate face plata primelor de asigurare (sucursale ale băncilor partenere, ATM etc.).

„Pentru Allianz-Tiriac, introducerea sistemului de plăti mobile (mPOS) reprezintă încă un pas către îmbunătătirea experientei clientilor nostri în interactiunea cu compania. Trebuie să subliniez faptul că suntem prima companie de asigurări din România care a introdus această metodă inovatoare de plată, iar parteneriatul cu UniCredit Bank, MasterCard si GoSwiff se aliniază perfect strategiei digitale a companiei noastre, ajutându-ne să oferim clientilor servicii mai rapide la achizitia unui produs de asigurare oferit de Allianz-tiriac” explică Bogdan Zamfirescu, Director Divizia Operatiuni Back Office în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări.

Noua platformă de procesare a plătilor prin mPOS înglobează toate elementele necesare cresterii vânzărilor unui furnizor de servicii de asigurări, prin acceptarea cardurilor ca instrument de plată, inclusiv un portal pentru administrarea pachetelor de asigurări, a promotiilor, dar si a agentilor de teren, precum si echiparea acestora cu aplicatii de plăti mobile si cititoare de carduri de ultimă generatie.

Datorită acestor noi capabilităti, numărul de agenti care pot accepta plăti digitale creste semnificativ, iar un efect pozitiv va fi resimtit inclusiv în ceea ce priveste experienta la plată a clientilor acestora – făcând tranzactia mai simplă, mai sigură si mai eficientă.   

“În cadrul acestui parteneriat, UniCredit Bank oferă solutia de acceptare a plătilor mobile, o solutie care, avem convingerea, va aduce beneficii sporite de eficientă si competitivitate partenerului nostru Allianz-tiriac Asigurări. Actuala colaborare este în linie cu  strategia UniCredit Bank de a oferi întotdeauna cele mai performante tehnologii si servicii de înaltă calitate clientilor si partenerilor nostri”, adaugă Gabriel Jeflea, Director Global Transactional Banking  în cadrul UniCredit Bank.

Începând din 2015, legislatia financiară din România prevede plafonarea operatiunilor  cu numerar, având ca principal obiectiv să sporească transparenta, să mărească controlul asupra tranzactiilor cu numerar si să încurajeze utilizarea plătilor electronice, stimulând clientii să utilizeze metode electronice de efectuare a plătilor.

“Suntem mândri să ne aflăm, si de această dată, pe frontispiciul inovatiei în solutiile de plăti mobile. Acest parteneriat subliniază accelerarea tranzitiei dinspre numerar înspre plăti digitale, demonstrând totodată expertiza MasterCard în furnizarea solutiei optime. Dorim să le multumim partenerilor nostri pentru că ne împărtăsesc viziunea, de a conecta consumatorii din România cu cele mai moderne servicii financiare. MasterCard îsi va continua angajamentul de a sprijini mediul de afaceri si autoritătile pentru a dezvolta infrastructura de acceptare a cardurilor, cu scopul de a extinde beneficiile plătilor electronice către consumatori“, a declarat Gabriel Ghită, Head of New Business CEE în cadrul MasterCard.

“Faptul că una dintre cele mai importante bănci din România a optat pentru serviciile noastre demonstrează capacitatea noastră de a opera în piete diferite si, totodată, ne extinde prezenta în Europa de Est. Suntem încântati să facem parte din acest parteneriat cu scopul de a sprijini Allianz-Tiriac in introducerea acestei solutii inovatoare pe piata din România. Experienta cumulată a MasterCard si UniCredit Bank în industria plătilor cu cardul completează perfect oferta noastră de servicii de plăti mobile”, a adăugat Stefano Diemmi, Head of Europe & Global Accounts, GoSwiff.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar