transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2016

UNIQA Asigurari - program special de sanatate pentru angajati

UNIQA Asigurari - program special de sanatate pentru angajati
 Alte stiri la aceasta categorie

UNIQA Asigurări investeste în angajatii săi si le oferă pentru o perioadă de trei luni un program gratuit de sănătate, intitulat ”Gândeste sănătate”.

Programul ”Gândeste sănătate” cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sală. Trei antrenori vor fi alături de angajati în aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutritional, si Diana Vasiliu, terapeut acreditat în metoda Allen Carr’s Easyway.

Peste 180 de angajati s-au înscris în program, dornici să facă o schimbare în bine în viata lor. ”Ne gândeam că acest program va fi bine primit, dar răspunsurile colegilor au fost mai multe decât am crezut initial. Oamenii s-au bucurat si s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcină de serviciu. M-au inspirat si pe mine, de când cu programul „Gândeste sănătate” am reusit să includ alergări în programul meu zilnic.” spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Fiecare săptămână din programul ”Gândeste sănătate” vine cu câte o nouă provocare pentru angajatii UNIQA, fie că este vorba despre ”Ziua fără lift”, ”Ziua fără tigară”, ”Săptămâna fructelor” ori ”Reteta sănătoasă”.Toate aceste activităti vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurări Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, în Piata Constitutiei.

„Programul oferit angajatilor nostri vine în contextul în care am declarat anul 2016 ca fiind anul asigurărilor de viată si de sănătate în cadrul companiei UNIQA. Am început cu noi si vom continua cu clientii nostri, cărora dorim să le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem să arătăm că un stil de viată sănătos este posibil chiar si atunci când avem un program încărcat, de aceea vom oferi clientilor mai mult decât simple produse, ci adevărate experiente.
În 2016, UNIQA va lansa două noi produse de sănătate, unul destinat persoanelor fizice si altul destinat companiilor care vor să aibă angajati sănătosi pentru o afacere sănătoasă. Cele două produse cu care venim în întâmpinarea clientilor nostri sunt inovatoare pe piata asigurărilor de sănătate din România si includ beneficii care încurajează un stil de viată sănătos. Cu ajutorul lor ne propunem să schimbăm mentalitatea existentă în acest moment în piată” completează Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

”UNIQA Asigurări devine pe zi ce trece un sustinător tot mai puternic al sportului si culturii. Considerăm că ambele se integrează în campania noastră ”Gândeste-te să ai curaj să fii fericit”, prin care îndemnăm angajatii si clientii să fie proactivi si să caute bucuria în fiecare moment, în fiecare întâmplare din viata lor.” spune Brândusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

UNIQA Insurance Group operează pe piata romanească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere si de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pietei românesti de asigurări generale si furnizează servicii pentru mai mult de 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupă permanent si acordă o mare importantă dezvoltării de produse si de solutii de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viată modern si dinamic.

În 2010, UNIQA a început operatiunile pe piata asigurărilor de viată, lansând compania UNIQA Asigurări de viată. Cu produse de asigurare de viată mixte, la termen si de grup, dar si cu experientă si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind solutiile de asigurare potrivite.

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii în 19 tări si 22.000 de angajati, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 10 milioane de clienti. În Austria, UNIQA detine o cotă de piată de 22% si a fost desemnată timp de zece ani cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine două branduri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru cresterea viitoare. UNIQA operează în 15 tări din Europa Centrală si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurări în Italia, Elvetia si Liechtenstein.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar