transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2013

Vital, prima asigurare de sanatate privata achizitionata exclusiv online, lansata de MedLife Broker si Generali

Vital, prima asigurare de sanatate privata achizitionata exclusiv online, lansata de MedLife Broker si Generali
 Alte stiri la aceasta categorie

MedLife Broker Asigurare Reasigurare, compania de brokeraj in asigurari a grupului MedLife – cel mai mare operator medical privat din România, lanseaza in parteneriat cu Generali, pachetele de asigurare de sanatate Vital MedLife. Este prima colaborare de anvergura intre un furnizor de servicii medicale si un asigurator de renume pentru a oferi servicii de asigurare de sanatate de baza, in conditii de maxima transparenta si flexibilitate pentru clienti.

Asigurarile de sanatate privata Vital MedLife reprezinta un program complet care se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu vârsta cuprinsa intre 6 luni si 64 de ani, care doresc sa beneficieze de tratamente in cadrul celei mai mari retele de servicii medicale private din România. in baza acestora, clientii pot beneficia de interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, precum si de servicii de imagistica, toate serviciile fiind disponibile in cadrul Sistemului MedLife.

Noutatea pachetelor de asigurare Vital este reprezentata de modalitatea de achizitie. Astfel, prin intermediul unei aplicatii online, orice client eligibil din punct de vedere al vârstei, care are conexiune la internet, poate alege, in doar trei pasi1, varianta de asigurare care i se potriveste cel mai bine, economisind astfel timp, si având acces la servicii medicale complete la un pret optim. De asemenea, programul de asigurari Vital MedLife ofera titularului optiunea de a-si proteja intreaga familie si a include in program sotul /sotia, respectiv copiii, beneficiind astfel, de reduceri pentru acestia de pâna la 50% din pretul asigurarii.

“Desi beneficiaza de o comunicare publica intensa, domeniul asigurarilor de sanatate nu a inregistrat pâna in prezent progrese tangibile, reprezentând sub 2% din primele de asigurare generale din România, in timp ce la nivel european acestea sunt de peste 25% din asigurarile generale (date / Comisia Europeana a Asigurarilor, 2012). in acelasi timp, am sesizat ca exista un segment larg de clienti care doresc servicii de asigurari medicale, dar sunt inca derutati de multitudinea de informatii denaturate sau incomplete de care beneficiaza.

Având in vedere aceste conditii, am decis sa lansam un produs nou, complex si extrem de accesibil, care va permite intregii familii, parinti si copii, sa aiba asigurata ingrijirea de baza a sanatatii. Prin aceasta initiativa, facem inca un pas important in sistemul privat de sanatate din România, si construim alaturi de alti asiguratori, o noua etapa in medicina privata, care va fi strâns legata de asigurarile de sanatate”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele MedLife.

“Am ales sa derulam acest proiect impreuna cu MedLife, pentru ca avem un obiectiv comun, acela de a oferi clientilor calitate in serviciile noastre. impreuna, am cautat sa identificam cea mai potrivita structura a serviciilor de asigurare, astfel incât acestea sa acopere necesitatile de baza in ceea ce priveste protectia sanatatii, dar sa aiba un pret pe care sa si-l permita toti cei eligibili din punct de vedere al vârstei. Printre elementele de noutate se afla dezvoltarea segmentului de asigurari de sanatate destinate persoanelor fizice, insuficient reprezentat in prezent in România, precum si vânzarea on-line a acestor polite”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Membru al Directoratului Generali.

Programul de asigurari Vital MedLife este unul gradual si curpinde patru componente: pachetul de baza, Vital MedLife - “Chirurgie si Spitalizare”, care reprezinta primul pas in procesul de achizitie, precum si alte trei optiuni suplimentare, dupa cum urmeaza: Vital MedLife - “Fracturi, Entorse, Luxatii”, Vital MedLife - “Consultatii si Investigatii” si Vital MedLife - “Imagistica”, ce completeaza lista de beneficii medicale disponibile. Valoarea minima a unei asigurari Vital este de 45 lei / lunar, acesta fiind costul pachetului de baza, in timp ce valoarea maxima este de 264,5 lei / lunar, aici fiind incluse cheltuielile pentru toate serviciile medicale, inclusiv cele necesare pentru coasigurarea sotului / sotiei si al unui copil.   

Clientii care isi planifica ingrijirea medicala beneficiaza, in cazul platilor anuale, de o reducere suplimentara de 8%, pentru toate pachetele. Plata se face online cu ajutorul cardului de credit, in conditii de maxima protectie si siguranta.

Un studiu recent arata faptul ca, in România, sanatatea implica o serie de costuri chiar si pentru persoanele care contribuie la sistemul de asigurari sociale, circa jumatate dintre respondenti declarând ca au fost nevoiti sa cheltuie in jur de 850 de lei in perioada spitalizarii. Persoanele care nu platesc contributii la asigurarile sociale de sanatate, trebuie sa suporte costuri zilnice care pornesc de la 100 lei si ajung chiar si la 1.000 lei, pentru spitalizarea in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Pe de alta parte, in spitalele private, tariful pentru o zi de spitalizare incepe de la 300 lei, in timp ce costul unei interventii chirurgicale simple poate urca si pâna la 7.000 de lei.

Asigurarea de sanatate reprezinta un beneficiu suplimentar oferit clientilor care au deja un abonament de sanatate. Spre deosebire de abonamentele de sanatate care includ servicii medicale axate in special pe zona de preventie, fiind produse de tip prepaid (platite in avans), asigurarile medicale preiau riscurile si cheltuielile medicale in cazul oricarei afectiuni care survine in perioada asigurata, acoperind o gama larga de investigatii medicale, inclusiv servicii de spitalizare si interventii chirurgicale.   

MedLife Broker Asigurare Reasigurare este compania de brokeraj in asigurari a grupului MedLife care ofera persoanelor fizice, servicii complete in domeniul asigurarilor de sanatate privata.
Prin accesul la Sistemul Medical MedLife, cel mai mare operator medical privat de pe piata din România, compania pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune oferte, adaptate tuturor nevoilor si exigentelor, la cel mai bun pret.

Generali România este membra a Generali Group, unul dintre principalii  furnizori de servicii de asigurare la nivel mondial si lider pe segmentul de asigurari de viata in Europa, cu venituri din prime de 70 de mld. Euro in 2011. Generali Group este unul dintre cei mai mari administratori de active la nivel mondial, peste 460 de mld. de euro in 2011 si un operator imobiliar care detine in portofoliu proprietati in valoare de 28 de mld. de euro. Cu 83.000 de angajati in intreaga lume, 65 de milioane de clienti, in 60 de tari, Grupul ocupa pozitii de lider pe pietele din Europa de Vest si pozitii cheie in Europa Centrala si de Est, precum si in Asia. in România, Generali ocupa locul 6 in topul asiguratorilor de viata si locul 8 in topul asiguratorilor de non-viata.

MedLife activeaza pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de incredere brand in rândul românilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câstigat anul trecut premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar