transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-02-2012

Vouchere de cumparaturi la Flanco, cadou la achizitia de asigurari facultative de locuinte de la Astra Asigurari

Vouchere de cumparaturi la Flanco, cadou la achizitia de asigurari facultative de locuinte de la Astra Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie
Astra Asigurari, liderul pietei de profil din Romania, si Flanco, lant de electro-IT, lanseaza campania „Reduceri cat casa! Cat a costat prima de asigurare facultativa a locuintei, atat ai reducere la produsele din magazinele Flanco”
.

Campania se adreseaza atat persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania, care au implinit varsta de 18 ani, cat si persoanelor juridice cu sediul pe teritoriul tarii noastre, care contracteaza in perioada 15 februarie - 15 aprilie 2012 o asigurare facultativa de locuinte de la Astra Asigurari.


In momentul contractarii asigurarii, clientii Astra primesc un voucher de reducere pentru utilizare in reteaua de magazine Flanco, egal cu valoarea primei de asigurare din primul an. Voucherele sunt valabile in intervalul 15.02- 30.04.2012 inclusiv, iar reducerea, care trebuie sa reprezinte maximum 10% din valoarea cumparaturii, se aplica tuturor produselor comercializate in reteaua de magazine Flanco.Parteneriatul Astra Asigurari-Flanco reprezinta un beneficiu dublu pentru client, pe langa oferta de asigurare facultativa a locuintei, cumparatorii primesc si un cadou pentru casa: reduceri pentru achizitia de aparatura electro-IT.

Voucherele sunt transmisibile.

ASTRA Asigurări, liderul pieţei româneşti de profil, a încheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale în valoare de 1.083.209.476 lei, în creştere cu 34% faţă de anul 2009.


Daunele plătite de Astra Asigurări, anul trecut, au înregistrat o creştere cu 61% faţă de 2009, de la 328.167.178 lei, la 526.883.477 lei.Valoarea daunelor plătite de Astra Asigurări pe segmentul RCA a fost, în 2010, de 301.133.299 lei (70.979 dosare), iar daunele plătite pe segmentul CASCO au fost de 185.634.132 lei (42 824 dosare).

Compania a intrat pe piata din Ungaria in toamna anului 2010, inaugurand sucursala ASTRA BIZTOSITO de la Budapesta, unde subscrie deocamdata pe segmentele: RCA, property si CASCO.

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza, in acest moment, o retea de 77 de magazine in cele mai importante regiuni economice ale tarii..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sergen
Furrealz? That's maosleruvly good to know.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar