transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2013

Xerox Romania asigura servicii de management al echipamentelor de birou si al imprimarilor pentru Groupama Asigurari

Xerox Romania asigura servicii de management al echipamentelor de birou si al imprimarilor pentru Groupama Asigurari
 Alte stiri la aceasta categorie

Xerox Romania a fost compania aleasa de Groupama Asigurari pentru optimizarea flotei de echipamente de birou si servicii avansate de management al imprimarilor. Groupama Asigurari a reusit astfel sa obţina reduceri semnificative privind costurile de imprimare (-33,6%), numarul echipamentelor de birou (-67%) si cel al consumabilelor gestionate (-90%).  

Compania a semnat primul contract de management al documentelor cu Xerox in decembrie 2009, reinnoindu-l ulterior. Peste 400 de echipamente Xerox au fost instalate in toate agentiile Groupama Asigurari, fiecare avand posibilitatea sa tipareasca, sa copieze, sa trimita faxuri si sa scaneze.

Groupama Asigurari avea de tiparit aproximativ 1,5 milioane de pagini in fiecare luna, in cele peste 200 de agenţii si puncte de lucru ale sale aflate pe tot cuprinsul tarii. Compania isi dorea predictibilitate si control al costurilor, mai ales ca urmare a fuziunii companiilor BT Asigurari, Asiban si OTP Garancia, incheiata la finalul anului 2009. Pentru ca avea costuri ridicate de mentenanta, detinand o flota de echipamente eterogena (118 modele de echipamente de la peste 15 producatori), in toate birourile sale din tara, compania isi dorea o flota de echipamente bine structurata a carei monitorizare sa fie facila.

”Prin implementarea acestui proiect, Groupama Asigurari a redus costurile cu imprimarile cu 33,6%”, a afirmat Paul Zarzara, Manager Achizitii Groupama Asigurari şi Project manager pentru acest proiect. “S-a reorganizat parcul de echipamente de birou: in noua configuratie, este format din 25% echipamente existente (cele mai eficiente din punct de vedere functional şi din punct de vedere costuri) si 75% din echipamente Xerox noi.

De asemenea, numarul echipamentelor s-a redus cu 67%, numarul consumabilelor gestionate cu 90% si s-a reusit omogenizarea parcului de echipamente de birou si optimizarea fuxurilor interne”.

In urma implementarii acestei solutii, Groupama Asigurari a ajuns sa creasca semnificativ productivitatea si nivelul serviciilor adresate clientilor, sa elibereze mai mult timp pentru activitatile de baza ale afacerii, cele care aduc profit si sa scada costurile cu documentele. De asemenea, a fost implementat un sistem de control si audit asupra mediului de imprimare in companie.
Fiind un sustinator al initiativelor de protectie a mediului, solutia Xerox a ajutat Groupama Asigurari sa implementeze un management performant al consumabilelor de imprimare.

„Am oferit un serviciu personalizat de management al echipamentelor de birou, care a raspuns pe deplin nevoilor de control si reducere a costurilor in mediul de birou Groupama Asigurari”, a afirmat Simona Tandarica, Strategic Accounts Manager, Servicii financiare, Xerox Romania. “Am instalat multifuncţionale Xerox performante in toate agenţiile si sediile Groupama Asigurari, alaturi de echipamentele non-Xerox deţinute de Groupama Asigurari. Toate acestea sunt monitorizate printr-o suita de aplicaţii software, asigurand astfel nivelul agreat al serviciului de gestionare pentru intreaga flota de echipamente.”

Cu o activitate in 14 ţari din Europa şi Asia, Groupama, grup centenar nascut din mutualismul agricol francez, a patruns progresiv pe piaţa romaneasca la finalul anului 2007 prin achiziţia BT Asigurari şi in 2008, prin preluarea Asiban şi OTP Garancia. In urma unui proces de fuziune si integrare a rezultat Groupama Asigurari, care ocupa la finalul anului 2010 locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari.

Compania dispune de o retea comerciala unica si integrata, cuprinzand peste 200 de agentii si puncte de lucru, aflate pe intreg teritoriul tarii. Groupama Asigurari ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 45 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clienţii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Randhil
oh my goodness!!! i am so WOW-ed by your projects at so many different levels! first of all I can\'t believe that you made all of those delicious lollipops!!! that in and of itself is amazing! and then to decorate them as you did with your beautiful just rite additions is awesome! YOU take the cake! absolutely gorgeous donna!!! you are such a sweet inioaritspn!:)
Regina
This does look prgimsino. I'll keep coming back for more.
Mariana
God, I feel like I shuold be takin notes! Great work
Eduardo
Bonjour, Je viens d'une mutuelle qui fuiosnne avec Kle9sia, peut-eatre vous aussi, nous sommes pre9venus au dernier moment.(Ore9pa) pour ne rien vous cacher bien avant 1995 , mutuelle de mon ancien travail. Bref, c'est donc une mutuelle se9nior que je de9sire, veuve, 77 ans Ceci est une demande de devis avec options et selon diffe9rents tarifs soins de9taille9s ect.En attendant de choisir je fais une prospection, m'e9tant moi-meame occupe9e de ma mutuelle actuelle au sein de la DRH dans la petite banque Frane7aise of9 je travaillais.Mille excuses pour ces de9tails, mais pour moi cela a son importance. Je compte sur vous pour un devis, un conseil ou plus.CordialementMme E* . Je suis dans le 75020 peux me de9placer si vous le de9sirez.Merci de me re9pondre en frane7ais
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar