transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2007

Zece fonduri de pensii administrate privat prezente la primul targ de pensii private din Romania

Zece fonduri de pensii administrate privat prezente la primul targ de pensii private din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Zece fonduri de pensii administrate privat au participat la primul targ de pensii private din România organizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti in zilele de 11-12 octombrie. "Ne preocupa mediul de viata, sanatatea si capacitatea de lucru a celor care produc, în egala masura ca si modul în care se cheltuie banul public", a declarat presedintele CCIB, Stefan D. Popa, referindu-se la implicarea Camerei bucurestene în planurile de largire a Bucurestiului, în dezvoltarea infrastructurii, respectiv în realizarea investitiilor capabile sa asigure cresterea nivelului de viata în capitala si apropierea de alte capitale europene.

Inspectorul general al Inspectoratului Teritorial de Munca - Bucuresti, Mihai Grosu, a apreciat organizarea unei asemenea manifestari expozitionale în contextul actual de realizare a unui sistem performant de pensii administrate privat. "Este un început: stiu ca societatile de asigurari si celelalte societati angrenate au sondat opinia angajatilor si angajatorilor înca din luna august", a mai spus Mihai Grosu.

Cele zece fonduri de pensii administrate privat prezent la târg sunt KD Fond de Pensii, Prima Pensie Fond de Pensii, Allianz Tiriac Pensii Private, BCR Adminsitrare Fond de Pensii, Bancpost Fond de Pensii, BRD Fond de Pensii, ING Fond de Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Omniasig Pensii, OTP Fond de Pensii.

Pana în prezent au fost autorizate 18 fonduri de pensii private obligatorii, administrate de Omniasig Pensii, Interamerican, Prima Pensie Fond de Pensii SA, AIG Fond de Pensii SA, ING Fond de Pensii SA, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Private SA, BT Aegon Fond de Pensii SA, Generali Fond de Pensii SA, BRD Fond de Pensii SA, OTP Fond de Pensii SA, BCR Administrare Fond de Pensii SA, Bancpost Fond de Pensii SA, KD Fond de Pensii SA, AG2R, Marfin Fond de Pensii SA, MKB Romexterra Fond de Pensii SA, Zepter Fond de Pensii SA si Allianz - Tiriac Pensii Private SA, ultima companie fiind autorizata si ca administrator de fonduri de pensii facultative.

Procedura de aderare initiala la fondurile de pensii administrate privat a început pe 17 septembrie 2007, iar în primele doua saptamâni 450.000 de persoane s-au înscris la unul din fondurile autorizate.

In sistemul de pensii obligatorii administrate privat (unul din cei doi piloni ai pensiilor private, alaturi de pensiile facultative), trebuie sa contribuie în mod obligatoriu persoanele sub 35 de ani care contribuie si în sistemul public, iar facultativ pot participa si cei de pâna în 45 de ani.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nayara
Use your toolbox! Hey, you have your paortl in place, so go ahead and take advantage of your technology!!! Try publishing your test cases, in InfoPath browser-based forms, online. This way, users can fill them out and manage use cases from a centralize location. Plus, all of the content is centralize for analysis later. The best part is, you can merge the forms at the end of your testing phases and aggregate all of the test cases into one document!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar