transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2012

AAA New Kopel - al treilea centru de vanzari auto second hand, in Otopeni

AAA New Kopel - al treilea centru de vanzari auto second hand, in Otopeni AAA New Kopel, unul dintre principalii dealeri de automobile rulate din România, inaugurează cel de-al treilea centru de vânzări din Capitală. Noul dealership este localizat în apropierea aeroportului Otopeni, pe Calea Bucureştilor, nr. 201 – 203.

AAA New Kopel, care face parte din Grupul New Kopel cu activităţi în domeniul leasingului operaţional, rent-a-car, service auto şi a importului şi distribuţiei de automobile, operează deja două centre de vânzări auto second hand, pe calea Vitan, în apropierea targului auto specializat, şi Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 145.

„Prin cel de-al treilea centru AAA New Kopel consolidăm poziţia companiei în sectorul vânzărilor de automobile rulate din România şi aducem un plus pieţei auto second hand fiscalizate, aflată încă în dezavantaj faţă de piaţa „liberă””, a declarat Eugen Măciucă, brand manager AAA New Kopel.

Compania comercializează automobile second hand cu un istoric certificat, înmatriculate în România, şi care au avut un singur proprietar anterior, compania de leasing operaţional Sixt New Kopel. Astfel, AAA New Kopel ofertează numai automobile cu o stare tehnică optimă şi certificată, cu o fişă completă a intervenţiilor realizate în service. În plus, prin operaţiunea de trade-in disponibilă la AAA New Kopel, vechea maşină a clientului poate constitui avansul pentru achiziţia unei maşini second hand mai nouă.

Centrul de vânzări AAA New Kopel din Otopeni dispune de o ofertă constantă de 50 – 60 de automobile, cu modele din toate clasele, începând de la autoturisme pentru oraş, precum Toyota Aygo, până la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson.

„Avem la dispoziţie un mix constant de modele, care se pliază pe majoritatea cererilor înregistrate până acum de la clienţii noştri.
Urmărim prin acest nou punct de retail să atingem un nivel al vânzărilor de aproximativ 30 de unităţi în fiecare lună” a declarat Eugen Măciucă.

La achiziţia unei maşini certificate AAA New Kopel, cumpărătorul are la dispoziţie întreg istoricul automobilului şi beneficiază de cea mai extinsă garanţie pentru un automobil second hand: acoperire „din bară în bară” pentru o perioadă de un an, la care se adaugă posibilitatea înlocuirii automobilului cu un alt autoturism în termen de 7 zile.

Cea mai mare parte a automobilelor din stocul AAA New Kopel au până la trei ani, un rulaj mediu de 60.000 de kilometri şi stare tehnică optimă, deoarece maşinile au ITP valabilă cel puţin un an.

AAA New Kopel, care face parte din grupul cu activităţi în sectorul auto New Kopel, a intrat pe piaţa locală în anul 2009, în urma unui parteneriat între New Kopel şi retailerul european specializat în automobile second hand AAA Auto. Compania a comercializat în 2011 1.200 de autoturisme second hand, în creştere cu mai mult de 30% faţă de anul anterior..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Axander
No, you are not bound by law to show them the old policy.But if you don't, then you don't get a duisocnt for having continuous coverage with no lapse. If they gave you that duisocnt in the initial quote, they'll take it away, and you'll get charged more.If you have a lapse in coverage of more than 30 days, many, many insurance companies flat out won't take you. The ones that will, will charge you a lot more. But none will charge you for insurance, for time when you didn't HAVE any. It just makes your rates for the next year, much higher. Same as if you don't show them the prior policy.
Ibrahim
March 10, 2009@Jan: Wow, ce gândire amice… Intră pe un site de flecraneing de afară şi ai să vezi cam cât câştigă un freelancer mergând pe sisteme de licitaţie, nu pe ceva sigur 100%. Păi angajat la o firmă de webdesign, pe lângă pierderea oricărei pasiuni în meseria pe care o practici, te mai loveşti şi de ignoranţa şefilor sau a colegilor. Să fim serioşi! Orice loc de muncă înseamnă într-un final limitarea ta, ca individ, iar flecraneing-ul chiar îţi poate oferi nişte posibilităţi în plus.Ca să nu mai vorbim de freelancerii de 15 ani (cunosc şi în România câteva cazuri), care bat la funduleţ orice corporatist în design.Mă rog, depinde ce vrea şi clientul. O firmă de webdesign care are drept scop doar profitul financiar, mai ales pe timp de criză, sau un freelancer pasionat, care într-adevăr poate muri într-un accident de maşină şi astfel proiectul rămâne în copac (un scenariu aberant, zic eu).Cât despre ţelul unui freelancer, nu ştiu ce freelanceri ai cunoscut tu, dar dacă visul lor era să ajungă angajaţi într-o firmă de webdesign, îi compătimesc…  
Jessica
March 10, 2009@Cristian: Aveţi cu toţii o pbrloemă cu validarea. Ok, am înţeles, dar cred că v-au depăsit un pic timpurile, voi rămânând undeva în spate, iar acum ura faţă de tinerii pasionaţi de online şi internet (bazată pe nişte frustrări), în adevăratul sens al cuvântului, apare ca o floricică.Îmi pare rău că gândeşti aşa şi chiar cred că ar trebui să încerci să priveşti lucrurile peste acel validator-biblie la care te închini.Scopul unui site, în momentul de faţă, nu este acela de a valida, înţelege lucrul ăsta şi ai să înţelegi şi articolul meu.Legat de site-ul BNR, nu, nu are nevoie de SEO. Eu am zis doar că nu se justifică cei 30.000 de euro. Nu ştiu ce anume ai citit tu.  
Rahman
da! asta am facut arasea! si vad ca am 0 la balance da la paypal nu am nimic! unde ar trebui sa caut in paypal tot la balance?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar