transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2012

Amanarea noii taxe auto va influenta tranzactiile de autovehicule second hand

Amanarea noii taxe auto va influenta tranzactiile de autovehicule second hand Suspendarea noii taxe auto va influenta cresterea numărului de tranzactii în cazul autovehiculelor înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007.

Încă din luna decembrie 2011, pe fondul calculelor rezultate din noua taxă auto ce urma să intre în vigoare, a existat o crestere considerabilă a numărului de reînmatriculări pentru autovehiculele second hand, înregistrându-se un record istoric de 51.013 tranzactii.


“Amânarea deciziei va conduce la o crestere a ofertei datorită faptului că detinatorii de autovehicule second hand afectati de noua taxă se vor grăbi să vândă în decursul anului 2012 autovehiculele care au devenit greu vandabile în conditiile noii taxe auto. Cresterea ofertei va duce implicit la o scădere a pretului pentru masinile care se supun conditiilor noii taxe auto”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Suspendarea noii taxe auto presupune ca toti cei care cumpără o masină înmatriculată înainte de 2007 să nu mai achite taxa, în timp ce pentru toate masinile nou înmatriculate taxa se va achita în continuare cu observatia că proprietarii masinilor înmatriculate în România după ianuarie 2007 nu vor mai plăti taxa auto dacă au achitat-o deja, plata facându-se o singură dată.


Cei care au achitat deja taxa pentru masinile înmatriculate după 2007 si care constată o diferentă între valoarea taxei conform noii legi si cuantumul achitat pe vechea lege, pot solicita diferenta de bani.


În cadrul portalului Auto.ro regăsiti calculatorul noii taxe auto si informatii cu privire la modalitatea de recuperare a diferentei de bani dintre noua si vechea taxă auto: www.auto.ro/calculator-taxa-auto.

Misiunea site-ului Auto.
ro este de a oferi utilizatorilor instrumente care să faciliteze procesul de vânzare, cumpărare si accesul la servicii complementare din domeniul auto.

În acest scop, echipa Auto.ro dezvoltă permanent instrumente precum AutoIndex, platforma Experti Auto, care oferă utilizatorilor informatii complexe si precise pentru a lua cea mai bună decizie de vânzare sau cumpărare.

Aceste statistici si informatii sprijină cumpărătorul privind achizitia în functie de buget, nevoi si asteptări, si, totodată, ajută vânzătorul să îsi raporteze oferta la alte modele asemănătoare si să înteleagă evolutia pietei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nicole
18 9-2-11alexutza88 spune: noua lege spune ca cei care au platit mai mult in velhcie taxe in raport cu aceasta, isi vor recupera banii de la directiile de finante judetene. trebuie facute cereri sau ceva sau vom fi chemati pentru a ni se restitui diferenta?? +4A fost raspunsul de ajutor?
Rose
Sau nu iti mai bati capul si, un cosomiin rezonabil, il pui de dealerul auto de la care ai luat masina sa se ocupe si de inmatricularea ei.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar