transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2012

Bancile isi monitorizeaza masinile puse la dispozitia angajatilor, pentru a scadea cheltuielile

Bancile isi monitorizeaza masinile puse la dispozitia angajatilor, pentru a scadea cheltuielile “La sfârsitul anului trecut a crescut vizibil interesul organismelor financiar - bancare pentru solutiile de monitorizare a flotelor auto în vederea scăderii considerabile a costurilor cu vehiculele - atât cu combustibilul, cât si cu întretinerea”, a arătat Adrian Dinu, director general SAS Grup, liderul pietei sistemelor de supraveghere a flotelor auto prin GPS.

“Către finele anului 2011 am prezentat oferte si am demarat negocierile cu cateva societăti de leasing plus două mari bănci: dată fiind reprezentarea acestora la nivel national si dimensiunile flotelor auto, introducerea sistemelor de supraveghere prin GPS va contribui în mod considerabil la reducerea costurilor aferente cu minim 20%”, a precizat Adrian Dinu.

Cu doi ani în urmă, în 2010, companiile multinationale au fost “clientii vedetă” ai solutiilor de monitorizare auto prin GPS, devenind mai atente la alte categorii de cheltuieli - în afară de cele cu personalul si cu chiriile. “Firmele care implementează solutiile de monitorizare a vehiculelor constată că, în medie, din kilometrii parcursi de către angajatii lor, doar 40% sunt realizati în interesul companiei si, în plus, multi angajati cresteau artificial consumul de combustibil printr-un condus agresiv, care atenta la siguranta în trafic”, a precizat Adrian Dinu.

Astfel, la un autoturism care realizează o medie de 2.000 km/ lună si care are un consum mediu normat de 7 litri/100 km, dacă este condus agresiv, atunci consumul ajunge la 8,5 litri/100 km, fapt care înseamnă 30 litri de combustibil consumati în plus, adica aproximativ 41 Euro/ lună per masină. “Achizitia serviciilor a monitorizare auto se poate face inclusiv în leasing (echipament plus abonament lunar), ceea ce presupune un cost lunar care porneste de la 7 euro/vehicul, astfel încât economia realizată doar dacă autovehiculul este condus normal, fără excese si fără agresivitate, este de 34 Euro/ luna/ auto “, a precizat directorul general SAS Grup. Dacă se adaugă si economiile realizate din renuntarea sau taxarea kilometrilor în interes personal, realizarea la timp a lucrărilor de întretinere auto si cresterea eficientei de utilizare etc, atunci firmele, băncile, societătile de leasing etc realizează o economie lunară de minim 50 Euro/luna/auto.

“Din luna februarie 2012, solutiile de monitorizare auto vor deveni si mai performante în reducerea costurilor si mai ales a furturilor de combustibil, întrucat introducem dispozitive cu ultrasunete pentru citirea nivelului din rezervor.
La camioane- de exemplu- sonda nativa (din fabricatie) are adesea fluctuatii care merg chiar până la 15 litri”, a arătat Adrian Dinu. Dispozitivul propus de către SAS Grup are o abatere de maxim 2 litri, nu presupune perfoarea rezervorului si este integrat în solutia de supraveghere auto prin GPS. Pe baza sondei de măsurare a combustibilului se pot obtine consumurile si furturile/alimentarile reale cu o precizie de +/- 2 litri, adică se elimina majoritatea pagubelor create de soferii care obisnuiesc să fure combustibil din rezervoare. “Unul din clientii mari- cu o flotă de 250 de autovehicule de mic tonaj (până în 3,5 tone) si 7 TIR-uri de 20 tone, a constatat că peste 40% din consumul lunar total de carburanti provine doar de la cele 7 camioane mari, asa încât economiile se vor vedea imediat, din prima lună de la montarea sondelor pentru citirea nivelului din rezervor”, a precizat Adrian Dinu.

La sfârsitul anului 2011, SAS Grup avea peste 15.000 de echipamente GPS active montate pe vehicule si peste 850 companii clienti, marcând astfel o crestere de 36% fată de anul precedent. Firmele de distributie si productie, companiile multinationale cu zona de servicii pe care o acoperă si societătile de leasing au contribuit cel mai mult la cresterea înregistrată în domeniu.

Compania S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect de activitate productia, dezvoltarea si implementarea sistemelor integrate de supraveghere si urmărire autovehicule prin satelit, atat hardware cat si software, fiind unicul producator integrat de solutii GPS din Romania. În urmă cu 10 ani, S.A.S GRUP a introdus pe piata românescă sistemul profesional de urmărire si supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei solutii AVL- Automatic Vehicle Location (în România solutia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).

Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Peste 850 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind active peste 15.000 de unităti GPS.

Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul solutiilor de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performante remarcabile si largă acoperire.

S.A.S Grup a dezvoltat in 2011 un sistem integrat de routare si raportare a abaterilor fată de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum si stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile fată de rutele programate..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kris
Hahhaaha. I'm not too bright today. Great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar