transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2014

BCR LEASING IFN - oferta speciala de finantare in lei pentru transportatori

BCR LEASING IFN - oferta speciala de finantare in lei pentru transportatori

BCR LEASING IFN încurajează finantarea în lei si oferă transportatorilor conditii speciale pentru achizitia de vehicule comerciale cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Punctul forte al acestei oferte îl reprezintă beneficiile suplimentare oferite companiilor la finantarea în lei, respectiv, o perioadă prelungită de finantare de până la 72 de luni, avansuri începând cu 10% si o dobândă de 3,5% + ROBOR 6M.

Campania promotională este destinată transportatorilor si se derulează, în perioada 15 mai-15 august a.c., sub titlul „Lumea se miscă împreună cu noi”.

Pentru clientii care optează totusi pentru finantări în euro, perioada de finantare este de până la 60 de luni, avansul începând de la 15% iar dobânda este de 5,55% + EURIBOR 3M pentru vehicule comerciale noi si de 6,55% + EURIBOR 3M pentru vehicule comerciale rulate.

Toate companiile care achizitionează un vehicul comercial greu de la BCR Leasing IFN, în perioada promotiei, beneficiază de CASCO gratuit timp de 6 luni pentru autovehicule comerciale noi, cu masa maximă autorizată mai mică sau egală cu 7,5 tone, sau de CASCO cu cote de asigurare reduse cu până la 25% fată de cotatiile standard, pentru vehicule noi, de orice tonaj, din categoria autovehicule comerciale grele.

În plus, potentialii clienti se pot bucura de 3 luni de gratie la capital, precum si de un schimb de ulei gratuit, oferit prin tragere la sorti, de către partenerul Star Lubricants.

„BCR LEASING IFN a creat această ofertă în intentia de a contribui la sustinerea întreprinzătorilor din sectoare economice-cheie, prin finantări flexibile, la costuri accesibile. Durata extinsă a contractului în cazul finantărilor în lei asigură avantajul unui efort financiar lunar mai mic si al obtinerii unei finantări mai mari.

Acesta este un atuu important pentru companiile implicate în proiecte de dezvoltare”, a declarat Bogdan Speteanu, director general BCR Leasing IFN.

Detalii cu privire la oferta BCR Leasing IFN pentru transportatori se află pe www.bcr-leasing.ro

BCR LEASING IFN S.A., companie membră a Grupului Banca Comercială Română, parte a ERSTE Group, oferă servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializata, BCR Fleet Management, compania ofera, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational si management de flote pentru un numar extins de autovehicule si vehicule comerciale usoare. BCR LEASING IFN S.A. detine o largă retea natională de servicii de leasing si un portofoliu important de clienti, din toate sectoarele de activitate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Berghoff
Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex cagtre BCR? Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit.Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar