transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-11-2012

Bosch isi extinde considerabil gama de bujii cu scanteie pentru autovehiculele cu doua roti

Bosch isi extinde considerabil gama de bujii cu scanteie pentru autovehiculele cu doua roti

În gama de bujii cu scânteie Bosch, recent extinsă, service-urile auto pentru autovehiculele cu două roţi şi şoferii de motociclete, scutere şi ATV-uri pot găsi bujiile cu scânteie corespunzătoare pentru aproape toate mărcile de autovehicule cu două roţi şi toate tipurile de motoare obişnuite.

Bujiile cu scânteie sunt fabricate conform standardelor de calitate aplicate în cazul echipamentelor originale. Distanţele presetate între electrozi sunt adecvate pentru majoritatea tipurilor de motoare montate pe autovehiculele cu două roţi, ceea ce înseamnă că bujiile cu scânteie pot fi montate direct, fără reglarea manuală a setărilor. Datorită designului robust şi a materialelor de calitate, bujiile cu scânteie oferă performanţe înalte pe durata întregului ciclu de viaţă.

Şi în ceea ce priveşte autovehiculele cu două roţi, cerinţele referitoare la performanţele motorului, consumul şi nivelul de emisii, calitatea şi fiabilitatea motorului sunt în continuă creştere, acest lucru influenţând designul şi funcţionarea bujiilor cu scânteie utilizate. Un factor deosebit de important este intervalul de temperatură al bujiei cu scânteie.

Numai bujiile cu scânteie cu interval de temperatură adaptat în mod optim la motorul autovehiculului cu două roţi pot disipa în siguranţă căldura provocată în urma combustiei: acest lucru previne depunerea de carbon pe bujiile cu scânteie şi aprinderea automată. De asemenea, arderea completă a amestecului aer/carburant duce la eficientizarea consumului de carburant. Din aceste motive, inginerii Bosch efectuează teste multiple pentru a stabili care este bujia cu scânteie corespunzătoare pentru fiecare motor – şi au la dispoziţie peste 110 ani de experienţă în dezvoltarea sistemelor de aprindere.Pentru service-urile auto, bujiile cu scânteie Bosch pentru autovehiculele cu două roţi sunt ambalate atât individual, cât şi în pachete de zece bucăţi, iar un nou catalog de produse oferă informaţii detaliate despre gama Bosch de bujii cu scânteie pentru autovehiculele cu două roţi.

Divizia Automotive Aftermarket (AA) oferă companiilor care activează în domeniul auto post-vânzare şi service-urilor auto o gamă completă de echipamente de diagnoză şi service, precum şi o gamă variată de piese de schimb – de la piese noi şi recondiţionate la soluţii pentru reparare – atât pentru autoturisme, cât şi pentru autovehiculele comerciale. Portofoliul său include atât produse fabricate de Bosch ca echipamente originale, cât şi produse şi servicii post-vânzare dezvoltate şi fabricate in-house. Peste 11.000 de angajaţi în 140 de ţări şi o reţea logistică globală asigură distribuţia a peste 450.000 de repere de piese de schimb la clienţi, într-un mod rapid şi la timp.

Prin domeniul „Diagnostics”, AA oferă tehnologie de testare şi aparatură pentru service-urile auto, software de diagnoză, programe de instruire şi servicii de informare. În plus, divizia este responsabilă şi pentru dezvoltarea francizei de service-uri auto „Bosch Service”, una dintre cele mai mari reţele de service-uri auto independente la nivel mondial, cu aproximativ 15.000 de francize. De asemenea, AA are peste 500 de parteneri „AutoCrew”.

În anul fiscal 2011, peste 300.000 de angajaţi au generat vânzări de 51,5 miliarde de euro, în domeniile tehnologie auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi echipamente pentru construcţii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele peste 350 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a companiei. Bosch a cheltuit în 2011 aproximativ 4,2 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare şi a înregistrat peste 4.100 de patente pe plan internaţional.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar