transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-11-2012

Camionul Goodyear, cel mai mare camion din piese LEGO din lume, vandut pentru o actiune caritabila

Camionul Goodyear, cel mai mare camion din piese LEGO din lume, vandut pentru o actiune caritabila

Modelul de camion la scara 1:1 realizat de Goodyear din piese LEGO pentru Salonul Vehiculelor Comerciale IAA de la Hanovra, Germania, a fost vândut pe site-ul eBay contra sumei de 6.050 euro. Toti banii vor fi donati către Doc Stop for Europeans eV, organizatie filantropică care oferă asistentă medicală soferilor de autovehicule comerciale.   

Modelul, de 2,5 metri lătime, 3,5 metri înăltime si 2,5 metri lungime, cântăreste aproximativ 740 kg, este unul dintre cele mai mari modele din piese LEGO din lume si a fost disponibil la licitatia de pe eBay mai mult de zece zile. Licitatia s-a încheiat pe 29 octombrie, iar camionul a fost vândut firmei olandeze Hobma Modelbouw, din localitatea Elst, specializată în realizarea de modele diverse.

Toate încasările realizate de Goodyear în urma licitatiei sunt donate către Doc Stop, institutie care oferă asistentă medicală soferilor profesionisti aflati în curse. Intentia acestora este de a permite accesul rapid si facil la un doctor, atunci când este cazul, oricărui sofer de camion din Europa.

Licitatia cu scop filantropic initiată de Goodyear a fost sprijinită de numeroase celebrităti.  Peter Ramsauer, Ministrul Transporturilor din Germania; Matthias Wissmann, Presedintele Asociatiei Industriei Auto; David McAllister, Minister President al Saxoniei de Jos, Stephan Weil, Primarul orasului Hanovra sau amfitrionul german Jürgen Drews si-au declarat sustinerea, semnând pe camionul Goodyear din piese LEGO în cadrul IAA din Hanovra.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 71.

000 de angajati si îsi fabrică produsele în 53 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.

Gama de anvelope a Goodyear Dunlop Europa pentru vehicule comerciale, autobuze si remorci include peste 400 de anvelope diferite acoperind 55 de dimensiuni. Multi dintre producătorii de vehicule comerciale de top din lume aleg ca echipare originală anvelopele Goodyear, incluzând aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo.

Goodyear furnizează de asemenea anvelope pentru toti producătorii importanti de remorci. Cu sistemul Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, asistenta rutieră ServiceLine 24h, sistemul de Mobilitate si de Internet FleetOnlineSolutions, dar si tehnologiile pentru Retratare de la Goodyear, Goodyear asigură cea mai largă gamă de servicii dedicate service-ului din industrie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar