transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-11-2012

Campanie de buy-back a castilor vechi pentru cresterea protectiei motociclistilor prin purtarea unor casti noi si de calitate

Campanie de buy-back a castilor vechi pentru cresterea protectiei motociclistilor prin purtarea unor casti noi si de calitate

În alegerea castilor, multi motociclistilor pun pe primul loc confortul, în detrimentul sigurantei pe care acestea trebuie sa le-o asigure; confortul este, desigur, foarte important, dar siguranta trebuie sa fie în mod clar pe primul loc în procesul de achizitie al unei casti. În ceea ce priveste cel de-al treilea criteriu în alegerea corecta a unei casti de motociclist, acesta se refera la culoare: din pacate, multi motociclisti aleg castile negre, considerându-le <<la moda>>, desi cele mai recomandate sunt culorile deschise si vizibile, cu care motociclistul poate fi observat de la o distanta cât mai mare, inclusiv pe timp de noapte”, a aratat Tudor Dumitru, director general United Motors International, importatorul oficial în România al motocicletelor Kawasaki, precum si al marcii germane Schubert, unul dintre liderii mondiali în productia celor mai sigure casti pentru motociclisti.

În caz de accident, casca de motociclist trebuie sa asigure patru tipuri de protectie, si anume la impact, la abraziune, la incendiu si, respectiv, la lovirea cu fragmente care au viteza mare. “Toate aceste tipuri de protectie sunt extrem de importante, având în vedere ca statisticile arata ca rata mortalitatii în cazul accidentelor grave de motocicleta este de 3 ori mai mare decât în cazul accidentelor cu autoturisme”, a precizat Tudor Dumitru.

În ceea ce priveste confortul castii de motociclist, acesta este dat de greutate (cu cât mai usoara- cu atât mai confortabila, desigur), de nivelul de zgomot, aerodinamica etc. Referitor la culoare, cele mai recomandate sunt castile albe, precum si cele în culori fluorescente (portocaliu, galben sau verde), care sunt vizibile si noaptea.

“Casca de motociclist este un produs la care renumele producatorului (brandul) reflecta în mod clar un anumit standard de calitate; desigur, si preturile sunt în consecinta, castile care asigura o buna protectie si un confort pe masura fiind cele mai scumpe. Pentru a sprijini cresterea sigurantei motociclistilor în trafic, United Motors International împreuna cu producatorul german Schubert desfasoara o campanie de <<buy-back>> a castilor vechi, oferind discounturi semnificative la achizitia unor modele ce asigura o protectie crescuta motociclistilor, daca se aduce la schimb orice casca veche”, a aratat Tudor Dumitru.

Producatorul de casti Schuberth dezvolta si produce de 90 de ani sisteme de protectie a capului, compania fiind printre liderii mondiali în productia de casti pentru motociclete, Formula 1 si alte curse, precum si pentru pompieri, politisti si militari.

Schubert promoveaza înalta tehnologie germana si aduce constant îmbunatatiri si inovatii produselor sale. Campania de buy-back pentru cresterea sigurantei motociclistilor în trafic îsi propune sa stimuleze achizitia castilor Schubert recunoscute pentru protectia pe care o ofera. Astfel, motociclistii care lasa la schimb orice casca veche, primesc un discount de 30% la achizitionarea unei casti Schuberth din modele de top C3, J1, S2 sau SR1; toate aceste tipuri de casti au caratecteristici ce garanteaza protectia la un nivel greu de atins de catre produse similare, cu un grad optim de confort.

“Numarul motociclistilor va creste semnificativ în urmatorii ani, ca urmare tendintelor de degajare a traficului si reducere a poluarii, precum si din cauza cresterii preturilor carburantilor si, desigur, datorita farmecului de a conduce o motocicleta... Acest fapt sporeste însa raspunderea tuturor celor implicati, de la motociclisti, la cei ce emit reglementarile traficului, producatorii si distribuitorii din domeniu etc; astfel, în acest context, se va accentua si implicarea noastra în astfel de campanii si masuri concrete menite sa contribuie la cresterea gradului de protectie a motociclistilor”, a precizat Tudor Dumitru.

United Motors International este importatorul oficial în România al renumitelor marci Kawasaki (motociclete, ATV-uri, vehicule utilitare, jetski) si Aprilia (motociclete si scutere). În plus, United Motors International distribuie echipamente moto ale producatorlor internationali de top precum Dainese, Schuberth, Agv sau Givi.

Compania acopera întreaga gama de manusi moto, combinezoane, pantaloni, geci si cizme. În ceea ce priveste castile moto, United Motors International propune brandul Schuberth, numarul 1 mondial în materie de siguranta si nivel de zgomot, iar pentru protectiile moto- renumita marca Dainese, având în vedere ca, în motociclism, siguranta este cel mai important aspect.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar