transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2014

Capacitatea de incarcare a anvelopelor Goodyear pentru autocare, in intampinarea propunerilor UE privind greutatea vehiculelor

Capacitatea de incarcare a anvelopelor Goodyear pentru autocare, in intampinarea propunerilor UE privind greutatea vehiculelor

Capacitatea de încărcare a anvelopelor Goodyear Marathon Coach si Ultra Grip Coach le impune ca echiparea ideală pentru autocare, în conditiile noilor schimbări propuse de Uniunea Europeană, cu privire la limitele de greutate acceptate pentru vehiculele destinate transportului de călători.

Ca urmare a cresterii greutătii medii a pasagerilor si a bagajelor acestora, precum si a dorintei Uniunii Europene de a se asigura un transport mai eficient si o reducere a emisiilor de dioxid de carbon, Comisia Europeană propune o crestere de la 18 la 19 tone a limitei de  greutate a vehiculelor cu două axe, destinate transportului de călători.1 După stabilirea concretă a unor detalii clare, va fi permisă o greutate de 7,5 tone pentru puntea din fată, corelată cu o greutate de 11,5 tone pentru puntea de tractiune. Dimensiunile de 295/80R22,5 si 315/80R22,5 ale anvelopelor Goodyear Marathon Coach pentru toate pozitiile si anvelopele de iarnă Ultra Grip Coach au indici de 154, respectiv 156, reprezentând o capacitate de transport a unor încărcături de 3750 kg si 4000 kg. Echiparea cu anvelope Goodyear Marathon Coach pe puntea din fată respectă cerinta unei încărcări de 7,5 tone pe punte, cerintă ce ar putea intra în vigoare în 2018.

“Propunerile Uniunii Europene vor fi importante pentru industria producătoare de autocare, permitând optimizarea vehiculelor”, a afirmat Boris Stevanovic, Marketing Director Truck Tires, Goodyear Dunlop EMEA. “Anvelopele Goodyear pentru autocare reprezintă optiunea ideală pentru aceste vehicule, oferind, astfel, nu numai o excelentă capacitate de încărcare pentru aceste vehicule, dar si un kilometraj foarte bun, gratie noului design, care, printre alte beneficii, reduce uzura umărului anvelopelor”.

Anvelopele Goodyear Marathon Coach si Ultra Grip Coach sunt proiectate conform tehnologiilor TravelMax, incluzând compusul Silefex al benzii motoare, un design asimetric si cel mai recent design al carcasei. Noile tipuri de design reflectă cerintele ce trebuie respectate în proiectarea autocarelor moderne si a sofisticatelor suspensii independente prezente în cazul vehiculelor ce fac parte din gama de vârf.Marathon Coach este o anvelopă pentru toate pozitiile si pentru toate sezoanele. Design-ul său asimetric oferă o excelentă rezistentă la uzură uniformă si un kilometraj cu un nivel de confort ridicat. Acest design, proiectat de Goodyear special pentru anvelopa Marathon Coach, se adresează problemelor de uzură neuniformă si este primul prototip de acest gen pentru banda de rulare a anvelopelor pentru autocare.

Ultra Grip Coach este o anvelopă specifică sezonului de iarnă, cu o tractiune crescută pe zăpadă si care răspunde exigentelor care trebuie respectate de anvelopele de iarnă. Această anvelopă este ideală pentru anvelope care operează în tările nordice si în zonele alpine, unde înghetul care se manifestă frecvent pe sosele si ninsorile bruste pot cauza întâzieri mari. Design-ul si lătimea benzii de rulare îi conferă nu numai aderentă si tractiune excelente, precum si un grad scăzut de zgomot în vederea cresterii confortului pasagerilor.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 52 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg, dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.

Gama europeană de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze si autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite în peste 55 de dimensiuni. Multi dintre producătorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo. De asemenea, Goodyear furnizează anvelope principalilor producători de trailere. Cu Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, serviciul de asistentă roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions si Tehnologii de Resapare Goodyear, Goodyear livrează una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar