transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2012

CASCO Exclusiv, un nou produs de asigurare auto facultativa

CASCO Exclusiv, un nou produs de asigurare auto facultativa Carpatica Asig a lansat recent CASCO Exclusiv, "cel mai atractiv produs de pe piata asigurarilor auto facultative prin tarifele avantajoase, gama variata de riscuri acoperite si beneficiile suplimentare oferite", dupa cum spun oficialii companiei.

Produsul este destinat persoanelor fizice si juridice, caracterizandu-se prin complexitate si flexibilitate si acoperind o gama variata de riscuri. Casco Exclusiv este structurat pe 2 module de baza, Optim si Premium, putand fi configurat in functie de necesitatile specifice fiecaruia.

In primul semestru al anului 2012, piata asigurarilor auto a inregistrat o scadere de 4.9%, de la 2,152 mld lei in primul semestru al anului 2011 la 2,088 mld lei in primul semestru al anului 2012. Scaderea a fost determinata, primordial, de nivelul pietei auto, care, conform datelor oficiale, se apropie de un nivel comparabil cu cel din anul 2000, după ce vânzările de autoturisme şi vehicule comerciale au scăzut cu 16% în primul semestru al anului 2012.

In perioada analizata, Carpatica Asig a consemnat o crestere de 44% a primelor brute subscrise pe segmentul asigurarilor auto, ceea ce a adus companiei o crestere de aproape 2 puncte procentuale a cotei de piata pe segmentul auto, de la 3.85% la 5.82%. De asemenea, in cursul primului semestru, Carpatica Asig a inregistrat o crestere de 46 % pe segmentul asigurarilor property si de 60% pe segmentul asigurarilor de raspundere civila generala.

 “Obiectivul principal al companiei ramane cresterea subscrierilor de produse non-auto, reusind in ultimele 3 luni sa crestem cu 10% ponderea clasei non-auto in portofoliu, dar avem in vedere si faptul ca peste 50% din totalul pietei asigurarilor (life si non-life) este determinat de piata auto.
In acest context, am creat Casco Exclusiv, un produs in construirea caruia am luat in calcul atat cerintele pietei, cat si obiectivul de a ne atrage in portofoliu clienti responsabili, a caror seriozitate si fidelitate o rasplatim prin tarife speciale si avantaje aditionale.” a declarat Marian Mirzac, director general al Carpatica Asig.

Printre beneficiile suplimentare oferite de Casco Exclusiv se numara: servicii de asistenta rutiera incluse in asigurarea de baza, acoperire teritoriala extinsa, asigurarea fiind valabila pe întregul teritoriu al continentului Europa, precum şi pe teritoriul Turciei, valabilitatea politei in cazul in care autovehiculul este condus de un alt conducator auto, cu acordul asiguratului, etc.  

Totodata, lansarea produsului face obiectul promotiei „La un Casco Exclusiv, primesti plinul inclusiv”, care va premia automat, fara tragere la sorti, primii 1.000 de cumparatori
ai politei Casco Exclusiv.

CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea in CARPATICA ASIG- parte a Grupului Financiar CARPATICA. Compania are  peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar