transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Cea mai mare anvelopa de la Goodyear este de marimea unui elefant - peste 4 metri si 5400 kg

Cea mai mare anvelopa de la Goodyear este de marimea unui elefant  - peste 4 metri si 5400 kg

O întrebare la care Goodyear trebuie frecvent să răspundă: „care este cea mai mare anvelopă pe care o fabricati?”. Răspunsul: anvelopa RM-4A+ Off The Road, în dimensiunea 59/80R63, care este de înăltimea unui elefant si are o greutate similară cu acesta. Această masivă anvelopă OTR a fost dezvoltată pentru a căra sute de tone de rocă si alte tipuri de materiale, si este parte a gamei de anvelope RM (Rock Mining) pe care compania le produce.

Această anvelopă gigantică de 63 de inch (în diametrul jantei) este produsă în fabrica Goodyear din Topeka, Kansas (U.S.A.) si este vândută peste tot în lume pentru echiparea vehiculelor si echipamentelor de minerit si trasport de pământ si roci, ce operează în cariere de piatră, mine de cupru, aur si roci masive.

La un diametru total de 4,023 metri, această anvelopă este mai înaltă decât majoritatea semi-remorcilor din Europa (care ating 4 metri înăltime) si cu un metru mai înaltă decât un cos de baschet.
Cele 5400 de kilograme pe care anvelopa le cântăreste vin la pachet cu o serie de tehnologii avansate si este capabilă să transporte o greutate de 100.000 de kilograme la o viteză de 50 km/h.

Tehnologiile pe care anvelopa le incorporează sunt legate de materialele din care aceasta este făcută, de constructie si design.

Anvelopa de 63 de inch este construită pe baza unei carcase si centuri de otel si este alcătuită cu precizie, utilizându-se echipament de ultimă generatie, complet integrat în procesul de fabricare al anvelopei. Instrumentele de simulare computerizată sunt folosite pentru a asista procesul de proiectare al produsului, iar Goodyear lucrează îndeaproape cu producătorii de echipare originală pentru a ajuta la stabilirea dimensiunii adecvate vechiculului lor. 

Anvelopa de 63 de inch a fost proiectată pentru o performantă optimă. Printre caracterisiticile sale se numără si compusul de cauciuc CycleMax dezvoltat de Goodyear special pentru răcirea benzii de rulare; canelurile interblocante sunt dispuse de-a lungul liniei centrale a anvelopei pentru o stabilitate sporită si pentru o scădere suplimentară a nivelului căldurii în pneu. Canelurile ascutie/non-directionale ajută la cresterea tractiunii, iar adâncitura umărului lateral ajută la reducerea degajării de căldură.

Anvelopa de 63 de inch este disponibilă în două dimensiuni: 53/80R63 si 59/80R63; cu trei variante ale compusului si două adâncimi ale benzii de rulare (E3 si E4), ceea ce oferă 12 variante disponibile. 

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 52 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie. Fondată în 1898, inovatiile Goodyear au stabilit standardele automobilismului pentru mai bine de 100 de ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar