transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Cresteri ale vanzarilor si ale profitului pentru Mazda in anul fiscal 2013

Cresteri ale vanzarilor si ale profitului pentru Mazda in anul fiscal 2013

Mazda Motor Corporation rămâne pe un trend pozitiv după cel de-al treilea trimestru al anului fiscal care se termină la 31 martie 2014. Constructorul japonez a înregistrat creşteri în toate categoriile cheie în ultimele nouă luni. Divizia europeană a avut o contribuţie solidă, încheind anul 2013 cu cel mai bun trimestru în ceea ce priveşte vânzările de autovehicule.

Profitul operaţional la nivel global a fost de 947 milioane euro, crescând semnificativ în perioada aprilie-decembrie 2013. Profitul net a crescut cu peste 200%, la 583 milioane euro, în timp veniturile la nivel global au atins 14,7 miliarde euro, o majorare de 26% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012.

Mazda a vândut 953.000 de autovehicule în ultimele 9 luni, reprezentând o creştere de 7% comparativ cu anul trecut. Europa a contribuit cu 109.000 autovehicule, o majorare de 27%, dintre care 35.000 în trimestrul trei, reprezentând o creştere de 41% de la un an la altul.

Mazda a terminat anul calendaristic într-o notă pozitivă, pe o piaţă europeană care s-a contractat pentru cel de-al şaselea an consecutiv.

Cererea pentru autovehiculele Mazda din ultima generaţie a fost puternică. Cu o combinaţie între tehnologia neconvenţională SKYACTIV şi designul premiat KODO – Sufletul mişcării, Mazda CX-5 şi Mazda6 au susţinut revenirea continuă a companiei. Acestor modele li s-a alăturat noua Mazda3, care se vinde bine după lansarea în Europa. Ultima generaţie a celui mai bine vândut model al companiei – Mazda3 – va continua să contribuie la creştere, având în vedere că introducerea ei pe piaţă la nivel global va continua în lunile următoare. De asemenea, primele semne de revenire a pieţei europene apărute spre sfârşitul lui 2013 vor avea un impact pozitiv şi asupra Mazda. Pe partea de aprovizionare, capacitatea de producţie a crescut luna trecută, odată cu intrarea în funcţiune a noi fabrici Mazda din Mexic.

În acest context optimist, Mazda a majorat din nou previziunile referitoare la profitul pentru întregul an fiscal. Compania a crescut previziunile privind profitul operaţional la 1,35 miliarde euro, iar cele privind profitul net la 827 milioane euro. Aceste cifre reprezintă o îmbunătăţire semnificativă comparativ cu rezultatele anului anterior. În ceea ce priveşte vânzările, Mazda aşteaptă un volum global pe întregul an de 1,325 milioane de autovehicule, dintre care 160.000 în Europa.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar