transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2011

Ford Focus - Masina Anului 2012 in Romania, votata pe Auto.ro

Ford Focus - Masina Anului 2012 in Romania, votata pe Auto.ro Ford Focus a fost desemnată “Masina Anului 2011 în România” în urma votului acordat de utilizatorii din mediul online pe site-ul Auto.ro.

Ford Focus a câstigat detasat cu un procentaj de 30% din totalul voturilor, în timp ce Range Rover Evoque a obtinut un procentaj de 20% si BMW Seria 1 un procentaj de 19%, clasându-se pe următoarele două pozitii la o diferentă minoră.

Auto.ro, în cadrul parteneriatului cu Asociatia Presei Auto din România - APAR – a sustinut ideea competitiei în mediul online românesc oferind o platformă prin care utilizatorii de internet si-au exprimat opinia privind cea mai bună masină dintre cele 10 finaliste aflate în competitie pentru titlul “Masina anului 2012 în România”.

În urma votului acordat de jurnalistii de specialitate ai APAR, Kia Rio a primit titlul oficial "Masina Anului 2012 în România". Avem astfel opinia jurnalistilor de specialitate versus preferintele utilizatorilor din mediul online.

“APAR îsi reafirmă pozitia de partener al publicului consumator de automobil, care se poate baza pe testele, analizele si informatiile competente oferite de presa auto românească” a precizat Andrei Taflan, Presedintele Asociatiei Presei Auto din România.

“Suntem mandri că Auto.ro, în cadrul parteneriatului cu Asociatia Presei Auto din România, a oferit utilizatorilor din mediul online românesc posibilitatea de a-si exprima preferintele alături de pozitia oficială a jurnalistilor specializati în domeniul auto”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Castigătoarea titlului, Ford Focus, una dintre cele mai premiate masini, cea care a revolutionat segmentul compact în urmă cu 13 ani, se remarcă prin tehnologiile inteligente si inovatoare, dotările de nivel superior, atentia deosebită acordată detaliilor, precum si nivelul ridicat de sigurantă.
Ford Focus a fost Masina Anului în Europa în anul 1999.

“Ne bucurăm să primim această distinctie. Noul Focus, primul model global al Ford reprezintă un reper pentru compania noastră, obtinând punctajul maxim de 5 stele EuroNCAP pentru sigurantă. În plus, “masina inteligentă”, dupa cum a fost denumită de presa din România datorită tehnologiilor avansate pe care le oferă, este si prima masină ce a obtinut 4 premii de sigurantă EuroNCAP Advanced. Peste 10.000 de români au testat noul Focus si reactiile pe care le avem din întreaga tară sunt pozitive. Modelul Focus joacă un rol cheie în ansamblul vânzărilor Ford la nivel european si suntem deosebit de încântati să stim că peste 3.000 de vizitatori on-line l-au ales drept Masina Anului 2012 în România”, a declarat Henrik Nenzen, Director General Ford România.

Misiunea site-ului Auto.ro este de a-si ajuta utilizatorii în procesul de tranzactionare, simplificând căutarea si vânzarea de masini on-line, prin servicii care oferă mai mult decât simpla postare de anunturi, pozitia sa pe piata fiind datorata experientei vaste in acest domeniu.

În acest scop, echipa Auto.ro a dezvoltat instrumentul AutoIndex, bazat pe facilitătile Bursa Auto Index, Avantaj Client, Sugestie Pret si Buget Fix, care oferă utilizatorilor informatii complexe si precise pentru a lua cea mai bună decizie de vânzare sau cumpărare. Aceste statistici si informatii sprijină cumpărătorul privind achizitia în functie de buget, nevoi si asteptări, si, totodată, ajută vânzătorul să îsi raporteze oferta la alte modele asemănătoare si să înteleagă evolutia pietei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar