transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2014

Fuziune Mercedes-Benz Romania SRL si EvoBus Romania SRL: Daimler AG isi consolideaza afacerea in Romania

Fuziune Mercedes-Benz Romania SRL si EvoBus Romania SRL: Daimler AG isi consolideaza afacerea in Romania

Producătorul german de automobile Daimler AG plănuieste să îsi eficientizeze activitătile de vânzare si post-vânzare pe piata din România prin fuziunea celor două entităti de distributie locale, Mercedes-Benz România S.R.L. si EvoBus România S.R.L.

După finalizarea procedurilor legale, activitătile EvoBus vor fi transferate către Mercedes-Benz România, acestea incluzând vânzarea de autobuze si autocare noi si second hand si operatiunile de retail. Toti angajatii actuali ai EvoBus România vor continua să îsi desfăsoare activitatea în cadrul Mercedes-Benz România. În consecintă, EvoBus România va înceta să existe ca entitate juridică distinctă.

După fuziune, activitătile se vor desfăsura într-o structură combinată, sub aceeasi conducere. Sediul EvoBus din Bucuresti, din strada Odăii, va fi mentinut, iar echipele de vânzări si de service vor rămâne în aceeasi locatie. Astfel, ne vom adresa în continuare clientilor de autobuze si autocare cu aceeasi dăruire si atentie fată de nevoile si solicitările lor specifice.

„Fuziunea urmăreste optimizarea structurii companiei noastre în România, prin eficientizarea potentialului si gruparea resurselor în cel mai bun mod. De asemenea, vom putea îmbunătăti în continuare calitatea serviciilor în beneficiul clientilor nostri, în special prin continuarea extinderii retelei de service-uri autorizate din afara Bucurestiului, pentru autobuzele Mercedes-Benz si Setra”, a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România.EvoBus România a fost fondată în 2006 în urma unei licitatii importante organizată de către Regia Autonomă de Transport Bucuresti, detinută de Guvern, pentru achizitia de autobuze si servicii post-vânzare.

Daimler AG este una dintre cele mai de succes companii auto din lume. Cu diviziile Mercedes-Benz Cars, Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler Buses si Daimler Financial Services, Grupul Daimler este unul dintre cei mai mari producători de masini premium si unul dintre cei mai mari producători de autovehicule comerciale la nivel mondial. Daimler Financial Services asigură servicii de finantare, leasing, managementul flotelor, asigurări si servicii de mobilitate inovatoare. Fondatorii companiei, Gottlieb Daimler si Carl Benz, au intrat în istorie odată cu inventarea automobilului în anul 1886.

Ca pionier al industriei de automobile, Daimler continuă să modeleze si în prezent viitorul mobilitătii. Grupul se concentrează asupra inovării si tehnologiilor alternative, precum si asupra dezvoltării de automobile superioare sigure, care atrag si fascinează clientii. De multi ani, Daimler investeste în dezvoltarea sistemelor de propulsie alternative, având ca scop pe termen lung crearea de masini cu emisii zero. Pe lângă autovehiculele cu propulsie hibridă, Daimler detine cea mai mare gamă de autovehicule electrice cu emisii zero, ce functionează cu ajutorul bateriilor si pilelor de combustie.

Daimler comercializează produsele si serviciile sale în aproape toate tările lumii si are unităti de productie pe cinci continente. Portofoliul său include în prezent, pe lângă cea mai valoroasă masină premium din lume, Mercedes-Benz, brand-urile smart, Freightliner, Western Star, BharatBenz, Fuso, Setra si Thomas Built Buses. Compania este listată la bursele din Frankfurt si Stuttgart (simbolul de tranzactionare fiind DAI). În 2013, Grupul a vândut 2.35 milioane de autovehicule si a avut 274,616 de angajati, înregistrând venituri de 118 miliarde de euro si EBIT în valoare de 10.8 miliarde de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar