transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2012

Garanti Credite de Consum - credite pentru achizitionarea produselor din magazinele Forza Rossa

Garanti Credite de Consum - credite pentru achizitionarea produselor din magazinele Forza Rossa

Garanti Credite de Consum, parte din Garanti Grup România, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locală, lansează creditele Velocita, Desiderio si Massimo, în lei, special concepute pentru magazinele Forza Rossa.

Prin intermediul creditelor Velocita si Desiderio, fanii Formula 1 care doresc să achizitioneze produse din magazinele Forza Rossa pot obtine finantare de la Garanti Credite de Consum, pe cinci ani cu avans zero si fără garantii. Rata este fixă pe toată perioada creditării. Velocita finantează sume între 500 si 20.000 de lei, iar creditul poate fi obtinut în magazinele Ferrari Store, în maximum două ore. Cu Desiderio împrumutul este de maximum 100.000 de lei.

Creditul Massimo a fost conceput pentru sumele care depăsesc 100.000 de lei, iar destinatia acestuia este pentru achizitionarea de autoturisme Lotus sau Ferrari. Pentru acest tip de credit, avansul minim este de 30% si se solicită garantii.„Prin parteneriatul cu Forza Rossa si crearea celor 3 tipuri de credite vrem să oferim un sistem de rate avantajos care să-i ajute pe clientii nostri să-si împlinească visele. Cu avans zero si fără să percepem garantie pentru sumele mai mici de 100.000 de lei si pentru o perioadă de până la 60 de luni, aceasta este cea mai bună ofertă de pe piată”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.

„Ne bucurăm să putem oferi clientilor nostri Ferrari Store pe Calea Victoriei sau Mall Băneasa, dar si la showroom-urile Lotus si Ferrari din Otopeni posibilitatea de a-si achizitiona chiar si o masină prin sistemul de rate oferit de Garanti.  Spre exemplu, o masină Lotus ce costă 40.000 de euro poate fi achizitionată usor printr-un astfel de sistem. Ca să nu mai spunem că se apropie perioada cadourilor de iarnă si noua colectie de la Ferrari Store aduce foarte multe noutăti. Toate acestea pot fi accesibile oricui începând de acum înainte”, spune Ion Bazac, presedintele Grupului Forza Rossa.

Grupul Garanti reuneste Garanti Bank, Garanti Credite de Consum, Garanti Leasing si Garanti Credite Ipotecare, care îsi desfăsoară activitatea pe piata locală sub coordonarea Garanti. Cele trei IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice, oferind servicii financiare pe piata locală către peste 450.000 de clienti.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. În 2011, Garanti Bank a înregistrat o crestere a activelor până la 1,45 miliarde de euro. Totalul de credite s-a majorat cu aproximativ 19%, până la 936 milioane de euro. Depozitele s-au situat la valoarea de 467 milioane de euro, în timp ce numărul total al cardurilor de debit si de credit a crescut cu 16% fată de 2010, până la 230.000.

Garanti Bank si-a extins constant prezenta la nivel national prin intermediul agentiilor si canalelor alternative de servicii, ajungând la o retea de 78 de agentii si 225 ATM-uri, în timp ce numărul de POS-uri a depăsit la 7.400.

Din 2011, Garanti Credite de Consum este brandul sub care functionează compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de peste 14 ani pe această piată, Garanti Credite de Consum completează gama de produse si servicii a grupului cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte: credite în magazine, credite de nevoi personale si asigurări atasate creditelor de consum: un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsă pentru produsul cumpărat.

Forza Rossa este un grup românesc, lider pe piata automobilelor sport si de lux din regiune. Reputatia companiei vine de la echipa de profesionisti, dedicati si cu viziune asupra asteptărilor si exigentelor clientilor. Forza Rossa este reprezentantul oficial si exclusiv al mărcilor FERRARI si LOTUS în România si în regiune. Ferrari Store, de pe Calea Victoriei, este unul dintre cele mai mari magazine oficiale ale mărcii Ferrari în Europa. De acolo se pot achizitiona accesorii, îmbrăcăminte si obiecte din colectiile oficiale Ferrari Lifestyle sau Fan.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar