transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2012

GE a lansat in Europa incarcatoarele de vehicule electrice WattStation Wall

GE a lansat in Europa incarcatoarele de vehicule electrice WattStation Wall

GE (NYSE: GE) a lansat în Europa versiunea de perete a încărcătorului de vehicule electrice (VE) WattStation.

Expusă în Centrul Global de Cercetare al GE din cadrul Universităţii Tehnice din Munchen, Germania, staţia WattStation Wall de la GE ar putea trece drept o lucrare de artă modernă, însă elegantul dispozitiv face mai uşoară şi mai atractivă utilizarea vehiculelor electrice şi a celor hibride.


Staţia WattStation Wall de la GE este compatibilă cu toate tipurile principale de conexiuni de încărcare pentru vehicule electrice europene şi poate fi utilizată în spaţii private şi publice. Unitatea compactă poate fi instalată cu uşurinţă în interior sau exterior, iar structura solidă a acesteia rezistă la ploaie, lapoviţă, chiar şi gheaţă. WattStation Wall este prevăzut cu un cordon de alimentare flexibil care se pliază uşor în jurul dispozitivului. iar pentru a evita folosirea neautorizată, acesta poate fi pornit şi oprit de la un întrerupător separat.

Capacitatea de gestionare a energiei a staţiei WattStation Wall permite conectarea mai multor încărcătoare la o sursă de alimentare existentă, facilitând astfel instalarea uşoară a mai multor puncte de încărcare în parcări şi parcuri auto.

Staţia poate fi conectată şi la sistemele existente de gestionare a energiei şi este compatibilă cu tehnologia de reţea inteligentă (smart grid) care permite utilizatorilor să profite de tarife mai mici şi să evite încărcarea inutilă a vehiculelor în perioadele de vârf, când cererea de energie este foarte mare.

WattStation Wall este o opţiune atractivă atunci când punctele de încărcare urmează să fie amplasate în spaţii publice sau pe structuri arhitectonice speciale; forma elegantă poate fi personalizată pentru a se adapta decorurilor existente sau pentru a integra culorile preferate ale clienţilor sau culorile specifice companiilor lor.
Conectarea

WattStation Network, o versiune în reţea a încărcătorului care va fi disponibilă la începutul anului 2013, va funcţiona împreună cu serviciul on-line WattStation Connect. Va răspunde nevoilor operatorilor de parcări auto, administratorilor de parcuri auto şi municipalităţilor care trebuie să asigure un control mai riguros al consumului de energie sau au nevoie de funcţionalitatea inteligentă pentru colectarea plăţilor şi monitorizarea consumului.

Datorită opţiunilor de identificare a utilizatorilor şi plată on-line, încărcătoarele vor putea fi puse la dispoziţia tuturor conducătorilor auto de vehicule electrice sau rezervate exclusiv utilizatorilor autorizaţi.


De asemenea, o aplicaţie WattStation pentru smartphone-uri permite utilizatorilor să gestioneze de la distanţă încărcarea vehiculelor şi să primească informaţii privind utilizarea energiei. Tehnologia inteligentă a fost proiectată astfel încât să suporte versiuni viitoare îmbunătăţite.

„În acest moment, clienţii se gândesc la vehiculele electrice mai degrabă din perspectiva economică decât din cea ecologică. Noul val de vehicule hibride stârneşte interes şi constatăm că s-a dezvoltat şi o nişă în rândul organizaţiilor, care achiziţionează „ecosisteme pentru vehicule electrice” complete, pachete de vehicule şi infrastructură de încărcare pentru a-şi acoperi nevoile de transport specifice”, a declarat Charles Elazar, director de marketing în cadrul diviziei Industrial Solutions a GE Energy Management în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.


Staţia de perete WattStation Wall de la GE răspunde nevoilor acestor clienţi prin adăugarea funcţionalităţii inteligente şi simplitatea opţiunii „plug-and-play”.

Pe lângă seria de încărcătoare formată din GE DuraStation, WattStation Wall şi WattStation Connect, GE oferă gama completă de sisteme electrice şi tehnologie de reţea inteligentă necesare dezvoltării şi administrării unei infrastructuri complete pentru vehiculele electrice.

Prin diviziile sale Capital şi Fleet Services, GE poate furniza şi finanţare, know-how despre administrarea vehiculelor şi parcului auto pentru a promova adoptarea tehnologiei  pentru vehicule electrice pe scară largă.

GE este un adept entuziast al vehiculelor electrice. În 2010, compania şi-a anunţat planurile de achiziţionare a unui număr de 25.000 de vehicule electrice până în anul 2015 în scopul folosirii acestora ca maşini ale companiei şi al închirierii către clienţi corporativi prin divizia sa Fleet Services.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar